Entreprenør, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1092 Siste år
287 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygg på støpt plate 28 m2

Registrert Dato: Fredag 04. Mars 2011

Det skal bygges et påbygg på enden av huset på eksisterende sokkeletasje av betong med støpt plate. I dag er det verandadekke på denne betongplatten, men dette vil bli revet før oppstart av byggingen. Ønsker pris på oppsatt råbygg med ferdig lagt stående bordkledning, tak skjøtt sammen med eksisterende asfalt-shingel og ferdig innsatte vinduer. Det innvendige med sånn som isolasjon i yttervegg og oppsetting av plater tenkte jeg å gjøre selv.

Beskrivelsen av påbygget er som følger:
Ytterveggen skal være 6`` tykk (15 cm), der jeg har tenkt å laske på med 2`` på innsiden slik at jeg får et plastlag på innsiden av de 6`` og får 2`` på innsida for å tre elektriske kabler inni.
Der det på eksisterende bygg er 3 vinduer i rekke på stua skal vinduet til venstre sett utenfra erstattes med et husmorvindu og de 2 andre kles igjen. Det skal i stedet settes inn 3 nye vinduer i rekke sentrert omtrent midt mellom yttervegg høyre side og der som murpipa står. Dette kan vi tilpasse litt underveis etter hva som gir best, og letteste, løsning. De 3 vinduene som står der måler 150x150 cm, mens de nye som skal inn er fastkarm 140x160 cm(BxH)
På endevegg skal det settes inn 2 høye og smale fastkarm vinduer nesten side om side midt på som måler 50x180 cm(BxH).
På baksiden, der det er tegnet inn en balkongdør og 2 vinduer ved siden av, skal det settes inn dobbel verandadør som står i eksisterende endevegg + 2 nye vinduer. Balkongdøren måler 145x210 cm, og denne skal settes inn helt til høyre i påbygget, og vinduene som måler 120x150 cm (BxH) åpningsvindu skal inn i eksisterende del.
Tak skal legges med asfalt-shingel som skjøtes sammen med eksisterende tak lagt i 2003, og etableres med vindskier og takrenne. Takstoler må entreprenør bestille, dette er W-takstoler i ca 22 graders vinkel.
Eksisterende yttervegg må etterisoleres 10 cm for å skjøte sammen eksisterende vegg (10cm) med påbygg. Dette pga at det ikke skal bli et markert skille mellom ny og gammel del. Betongplaten der nybygg skal bygges, stikker ca 10 cm utenfor eksisterende vegg, dermed skulle dette være overkommelig. Etterisoleringen er planlagt å gå ca 680 cm bortover veggen på framsiden, til verandaens start. På baksiden skal etterisoleringen gå frem til ca 30cm fra det høye vinduet litt til høyre for midten av huset, ca 630 cm.


Ønsker pris på arbeidet, som antas å vare ca 3 uker.
Dette kan være sum arb.penger pr.uke, daglig, eller for hele oppdraget.
Ønsker pris både inkl og ekskl materialer, eller bare for det ene alternativet om bare det skulle være aktuelt.
Oppdraget antas å være ideelt for 2 manns-firma eller lignende.
Jeg kommer til å ta ut ferie i samme tidsrom for å rydde opp underveis.
Oppdraget ønskes påbegynt ca månedsskiftet april-mai.

Ta mer enn gjerne kontakt for spørsmål og/eller hvis noe i beskrivelsen skulle være uklart.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere