Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2291 Siste år
546 Siste 3 mnd
143 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygge av hus og ombyggnad til passivhus

Registrert Dato: Tirsdag 08. Mai 2012

Påbygning av en etasje og ombygning til passivhus.

Vi bor i dag i ett Moelvenhus 8x12m fra 1974 med krypkjeller. Vi ønsker å bygge på dette huset en etasje samtidig som vi bygger om hele huset til passivhus. Utvendig fasade og bekledning skal endres på hele huset. Inngangspartiet flyttes og en del vinduer endres i form når det settes inn nye med passivhusstandard. Dette fremgår i fasadetegninger som legges ved.

Konstruksjonsløsninger

Disse løsninger er tatt frem med hjelp av arkitekt, som har tegnet om hele huset inn og utvendig. Ombygning av huset til passivhus inkluderer at veggtykkelsen økes til 400mm isolasjon. Vi ser for oss at huset i praksis får en ny yttervegg på utsiden av den eksisterende veggen. Denne kan settes på ny grunnmur av Leca som er forankret i den eksisterende grunnmur. På denne måten kan det etableres bærekonstruksjoner før nytt tak og gulvkonstruksjoner, uten at gå inn i eksisterende veggkonstruksjoner. Denne løsningen kan naturligvis diskuteres om dere har forslag til en bedre løsning. Diverse tegninger fra arkitekt vedlegges.

Krav

Det må dokumenteres før og etter prosjekt at det bygges etter passivstandard. I det legges det også at det garanteres en godkjent trykktest og eventuell varmefotografering. Dersom dere har bygget passivhus tidligere er ett pluss men ikke et krav.

Anbud

Jeg vill ha pris på tett bygg etter passivhusstandard. Det er ønskelig at dere stykker opp kostnadsberegningen. Eks. Materiellkostnader, lekte opp tak, legge takstein, bjelkelag til andre etasje uten gulvsponplater, stillas, tildekning av stillas m. M.

Annen informasjon

Det kan også eventuelt bli mer arbeid med innervegger, trapp, bad, vaskerom m.m. Men dette kan bli aktuelt med ytterligere separate anbudsrunder.

Befaring, og ytterligere informasjon gis på forespørsel.

Frist

31. Mai

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere