Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2331 Siste år
583 Siste 3 mnd
225 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygging av enebolig i oslo

Registrert Dato: Mandag 18. Oktober 2010

Det forespørres om ansvarlig håndverkerbedrift som kan påta seg ansvaret for 2 mindre påbygg i Østensjø bydel.

Det foreligger godkjente tegninger fra Plan og Bygg i Oslo, og det forutsettes at bedriften forestår resterende formalisme i forbindelse med oppstart, ansvar og ferdigstillelse av oppdraget.

Arbeidet går i korte trekk ut på at eksisterende veranda skal gjøres om til glassveranda i 2 etasjer, samt at dagens inngangsparti på en etasje, skal bli 2 etasjer. Oppdragsgiver vil selv forestå det innvendige arbeidet, bortsett fra gulvene, som det ønskes at håndverker skal forestå.

Det ønskes bistand til innkjøp av isolasjon og panel, lister, utforinger etc. til arbeidet som skal gjøres utendørs.

Det ønskes med bakgrunn i dette materialet, arkitekttegninger, samt eventuelt en befaring et pristilbud på dette arbeidet.

Det ønskes at den som påtar seg oppdraget skal ha denne ene jobben som hovedoppdrag i perioden, da det en unødvendig langvarig byggeperiode ikke er ønsket av oppdragsgiver.

Det kreves fagbrev, autorisasjoner, at bedriften er registrert i Brønnøysundregisteret (Org.nummer oppgis) og sentral godkjenning.

Referanseprosjekter er absolutt en fordel.

Det kreves standard Byggblankett fra Norsk Standard, med påføring av arbeidets art og omfang, partens plikter og rettigheter, samt avtale om pris, tid og bøter.

Kun seriøse henvendelser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere