Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

P 04-19 Prekvalifisering: - Arkivfloken - Arkivverket - StimuLab

Prosjektet
Prosjektet Arkivfloken skal løse utfordringer i forvaltningen knyttet til hvordan man dokumenterer og tar vare på riktig informasjon for framtida. Dagens tilnærming er foreldet; prosessen bygger på gamle papirløsninger og it-systemene som brukes er av eldre dato. Samtidig er det dypt problematisk for både rettsikkerhet og demokratiet som helhet dersom offentlige beslutningsprosesser og saksgang ikke kan dokumenteres og etterprøves i etterkant.
Arkivverket mener at det er viktig å ta et skritt tilbake og tenke helt nytt. Vi må sette brukerne i sentrum. Vi ønsker å tenke nytt om både systemer, løsninger og måter å jobbe på, fremfor å fortsette å reparere i form av inkrementelle endringer. Vi ønsker å utfordre dagens løsninger og systemer. Kan dette løses på helt andre måter?
Prosjektet skal resultere i gode svar på hva som skal til for å oppnå innovasjon på dette området, og hva som skal til for å engasjere de ulike aktørene til å jobbe sammen på tvers for å utvikle nye løsninger. Arkivverket er spesielt opptatt av å få i gang et økosystem for innovasjon - ved at prosjektet bidrar til å etablere en innovasjonsarena. Her kan ulike aktører bidrar inn med sin kompetanse for å utvikle morgendagens løsninger. Dette betyr at man i prosjektet er nødt til å tenke helhetlig og på tvers av fagfelt, og legge til rette for samarbeid på tvers av sektorer.
mål for anskaffelsen
Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å få inn riktig kompetanse for å få gjennomført et godt StimuLab-prosjekt. Alle StimuLab- prosjekter skal følge den triple diamanten og leverandøren må tilby kompetanse på gjennomføring av alle diamantene, selv om vi ved oppstart av prosjektet ikke vet hva leveransen er. Diagnosefasen vil avdekke hva leveransen vil være og hvor langt man kommer i implementering.
Siden prosjektet er en del av StimuLab, skal det ha en åpen og eksperimenterende tilnærming og det er derfor ikke gitt på forhånd hva den konkrete leveransen i hvert prosjekt vil være. Men prosjektene skal resultere i en forankret og forpliktet løsning som enten er implementert eller skal implementeres, eller en plattform for videreutvikling. Dette vil avhenge av prosjektets kompleksitet og størrelse og avdekkes nærmere i diagnosefasen.
Roller og ansvar
Arkivverket er prosjekteier og oppdragsgiver for prosjektet.
Difi gjennomfører denne anskaffelsen på vegne av oppdragsgiver, som del av StimuLab.
Budsjett: kr 3. 900. 000, - + opsjon på inntil kr 3. 900. 000, -. #URL0#.
Avtalens varighet: Prosjektet er klart til å starte opp så snart som mulig etter at anskaffelsen er gjennomført. Kontrakten skal vare 1 år med mulighet for forlengelse inntil 1+1 år.
Anbud id:
615133
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 25. Oktober 2019

Lignende oppdrag i Oslo

4 anbud