Bedriftsrådgivning, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

975 Siste år
780 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P 04-21 Prekvalifisering: Fra informasjonsjungel til skreddersydd informasjon og løsninger for ditt enkeltpersonsforetak - SKD og BR

Registrert Dato: Mandag 06. September 2021

Prosjektet
For å få til lykkes med prosjektet trenger vi større innsikt i hvilke smertepunkter enkeltpersonforetakene har i drivefasen.
Vi ønsker at det skal utvikles en løsning/prototype/MVP (minimum viable produkt) som kan implementeres og som er mulig å skalere til å omfatte flere organisasjonsformer og flere av virksomhetens faser. 
Vi ønsker at det etableres nye og mer effektive samarbeidsformer som etatene kan benytte i dette prosjektet, og med overføringsverdi til andre prosjekter.
Mål for anskaffelsen
Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å få inn riktig kompetanse for å få gjennomført et godt StimuLab-prosjekt. Alle StimuLab- prosjekter skal følge den triple diamanten og leverandøren må tilby kompetanse på gjennomføring av alle diamantene, selv om vi ved oppstart av prosjektet ikke vet hva leveransen er. Diagnosefasen vil avdekke hva leveransen vil være og hvor langt man kommer i implementering.
Siden prosjektet er en del av StimuLab, skal det ha en åpen og eksperimenterende tilnærming og det er derfor ikke gitt på forhånd hva den konkrete leveransen i hvert prosjekt vil være. Men prosjektene skal resultere i en forankret og forpliktet løsning som enten er implementert eller skal implementeres, eller en plattform for videreutvikling. Dette vil avhenge av prosjektets kompleksitet og størrelse og avdekkes nærmere i diagnosefasen.
Roller og ansvar
Oppdragsgiver er Skatteetaten og Brønnøysundregistrene
Digdir gjennomfører denne anskaffelsen på vegne av oppdragsgiver, som del av StimuLab.
Budsjett: kr 2.300.000,-  + opsjon på inntil kr 2.300.000,-. ekskl.mva.
Avtalens varighet: Kontrakten skal vare 1 år med mulighet for forlengelse inntil 1 + 1 år.


Referansenummer:  21/00686

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift