Grafisk design, IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

898 Siste år
735 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P 05-19 Prekvalifisering: - Digitale behandlingsplaner - Helsedirektoratet - StimuLab

Registrert Dato: Fredag 08. November 2019

Prosjektet
Helsepersonell med ansvar for å følge opp pasienter i et behandlingsforløp, mangler muligheten til å kunne samhandle om pasientoppfølgingen på en god måte. Samtidig er det dårlig tilrettelagt for at pasienten kan delta og spille inn informasjon i egen behandlingsplan og dermed ens evne til å være aktive deltaker i eget sykdomsforløp.
Dette prosjektet skal se på hvordan en nasjonal, digital behandlings- og egenbehandlingsplan som utarbeides og deles på tvers av behandlere fra primær- og spesialisthelsetjenesten kan være et verktøy for mer koordinert og effektiv oppfølging av pasienter.
For å kunne løse dagens utfordringer må digitale behandlingsplaner være mer enn et elektronisk dokument, og heller en levende plan som er i kontinuerlig utvikling av fastlegen, annet helsepersonell som er involvert og pasienten selv. Det er behov for å tenke nytt slik at vi ikke kun setter strøm på papir.
Mål for anskaffelsen
Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å få inn riktig kompetanse for å få gjennomført et godt StimuLab-prosjekt. Alle StimuLab- prosjekter skal følge den triple diamanten og leverandøren må tilby kompetanse på gjennomføring av alle diamantene, selv om vi ved oppstart av prosjektet ikke vet hva leveransen er. Diagnosefasen vil avdekke hva leveransen vil være og hvor langt man kommer i implementering.
Siden prosjektet er en del av StimuLab, skal det ha en åpen og eksperimenterende tilnærming og det er derfor ikke gitt på forhånd hva den konkrete leveransen i hvert prosjekt vil være. Men prosjektene skal resultere i en forankret og forpliktet løsning som enten er implementert eller skal implementeres, eller en plattform for videreutvikling. Dette vil avhenge av prosjektets kompleksitet og størrelse og avdekkes nærmere i diagnosefasen.
Roller og ansvar
Helsedirektoratet er prosjekteier og oppdragsgiver for prosjektet.
Difi gjennomfører denne anskaffelsen på vegne av oppdragsgiver, som del av StimuLab.
Budsjett: kr 3.000.000,-  + opsjon på inntil kr 3.000.000,-. ekskl.mva.
Avtalens varighet: Prosjektet er klart til å starte opp så snart som mulig etter at anskaffelsen er gjennomført. Kontrakten skal vare 1 år med mulighet for forlengelse inntil 1+1 år.


Referansenummer:  19/01370

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift