Bedriftsrådgivning i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

236 Siste år
159 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P 07-20 Prekvalifisering: Starte og drive en frivillig organisasjon - Brønnøysundregistrene - StimuLab

Registrert Dato: Tirsdag 15. September 2020

Starte og drive en frivillig organisasjon
I prosjektet Starte og drive en frivillig organisasjon ønsker vi først å oppnå en bred og felles forståelse av utfordringene frivillige og frivillige organisasjoner opplever i møtet med det offentlige. Det er utarbeidet rapporter som beskriver dagens utfordringer for frivillige organisasjoner. I tillegg er det utfordringer innad i offentlig sektor knyttet til samordning mot frivillig sektor. En stor andel av frivilligheten foregår i kommunene og med støtte fra de enkelte kommunene. Det er ønskelig å se disse utfordringene i sammenheng slik at vi kan finne de utfordringene hvor det "trykker mest", og som er gode kandidater til sammenhengende tjenester. Å ta utgangspunkt i økosystemet og dets aktører, og en plattform-tankegang, kan være tilnærminger til sammenhengende tjenester. Det er også ønskelig å utforske konkrete utfordringer nærmere med uttesting gjennom prosjektet.
Mål for anskaffelsen
Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å få inn riktig kompetanse for å få gjennomført et godt StimuLab-prosjekt. Alle StimuLab- prosjekter skal følge den triple diamanten og leverandøren må tilby kompetanse på gjennomføring av alle diamantene, selv om vi ved oppstart av prosjektet ikke vet hva leveransen er. Diagnosefasen vil avdekke hva leveransen vil være og hvor langt man kommer i implementering.
Siden prosjektet er en del av StimuLab, skal det ha en åpen og eksperimenterende tilnærming og det er derfor ikke gitt på forhånd hva den konkrete leveransen i hvert prosjekt vil være. Men prosjektene skal resultere i en forankret og forpliktet løsning som enten er implementert eller skal implementeres, eller en plattform for videreutvikling. Dette vil avhenge av prosjektets kompleksitet og størrelse og avdekkes nærmere i diagnosefasen.
Roller og ansvar
Oppdragsgiver er Brønnøysundregistrene
Digdir gjennomfører denne anskaffelsen på vegne av oppdragsgiver, som del av StimuLab.
Budsjett: kr 4.350.000,-  + opsjon på inntil kr 4.350.000,- ekskl.mva. Tillegg: Opsjon dokumentasjonsoppdrag 300.000
Avtalens varighet: Kontrakten skal vare 1 år med mulighet for forlengelse inntil 1 + 1 år.


Referansenummer:  20/00666

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Bedriftsrådgivning

Prosjekter

Halden, Østfold