Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

P-181604 Rammeavtale Landskapsarkitekt

Oppdrag innen landskapsarkitektfaget vil typisk være rådgivning innen fagfeltet og bistand til lanskapsprosjektering i forbindelse mindre nybygg, tilbygg og diverse anleggsprosjekter.
i hovedsak vil oppdragene dreie seg om tiltak i lufthavnens sentrale områder sør for terminalbygningen. Det kan også påregnes oppdrag rettet mot OSLs øvrige eiendommer i tilknytning til flyplassområdet.
Leveransene vil i all hovedsak tilsvare ytelser i henhold til NPAs arkitektfaglige ytelsesbeskrivelse Prosjektering, kapittel 11, vedrørende utvendige anlegg.
rådgiverne vil bli underlagt uavhengig kontroll i henhold til krav i sak. Firmaene kan også bli brukt til å gjennomføre uavhengig kontroll på oppdrag som gjennomføres av firmaer i parallelle rammeavtaler.
osl vil kreve at de prosjekterende skal benytte 3D-modellering ved utarbeidelse av tegninger. bim-prosjektering kan kreves for de ulike oppdragene. Utveksling av tegningsfiler i ifc-standard må i så fall være ivaretatt. OSLs bim prosjekteringsverktøy er revit. i rammekontraktsperioden vil også dRofus og Tida bli innført.
Oslo Lufthavn har en egen Design håndbok med eget temahefte om Landskap som del av sine styrende dokumenter.
Anbud id:
222296
  • Sted:
    Ullensaker, Nannestad
  • Registrert:
    Tirsdag 23. Oktober 2012