Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

820 Siste år
265 Siste 3 mnd
79 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P-181604 Rammeavtale Landskapsarkitekt

Registrert Dato: Tirsdag 23. Oktober 2012

Oppdrag innen landskapsarkitektfaget vil typisk være rådgivning innen fagfeltet og bistand til lanskapsprosjektering i forbindelse mindre nybygg, tilbygg og diverse anleggsprosjekter.
I hovedsak vil oppdragene dreie seg om tiltak i lufthavnens sentrale områder sør for terminalbygningen. Det kan også påregnes oppdrag rettet mot OSLs øvrige eiendommer i tilknytning til flyplassområdet.
Leveransene vil i all hovedsak tilsvare ytelser i henhold til NPAs arkitektfaglige ytelsesbeskrivelse Prosjektering, kapittel 11, vedrørende utvendige anlegg.
Rådgiverne vil bli underlagt uavhengig kontroll i henhold til krav i SAK. Firmaene kan også bli brukt til å gjennomføre uavhengig kontroll på oppdrag som gjennomføres av firmaer i parallelle rammeavtaler.
OSL vil kreve at de prosjekterende skal benytte 3D-modellering ved utarbeidelse av tegninger. BIM-prosjektering kan kreves for de ulike oppdragene. Utveksling av tegningsfiler i IFC-standard må i så fall være ivaretatt. OSLs BIM prosjekteringsverktøy er REVIT. I rammekontraktsperioden vil også dRofus og Tida bli innført.
Oslo Lufthavn har en egen Design Håndbok med eget temahefte om Landskap som del av sine styrende dokumenter.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Design, Eiendommer, Nybygg, Prosjektering, Tilbygg

Nannestad, Akershus

Avsluttet: Mandag 26. November 2012