Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Vaktmester i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

P-50466 serviceoppfølging

Terminalen ved Oslo lufthavn (osl) har snart nådd sin fulle kapasitetsutnyttelse hva gjelder passasjerer og varelogistikk. Det planlegges en ny terminal 2 (T2), hvilket vil øke lufthavnens kapasitet betraktelig. i påvente av dette ønsker osl å inngå en tjenestekontrakt over en periode på to år. Tjenesteoppdraget vil blant annet bestå av oppfølging av ulike aktører i Terminalen i forhold til renhold, ryddighet og logistikk. All oppfølging skal rapporteres til osl. Tjenesteyter skal dessuten yte diverse servicetjenester og påse at det er ryddig i fellesarealene i Terminalen.
osl ønsker en objektiv og uavhengig oppfølgning. For å sikre dette vil leverandører, herunder datterselskaper, som utfører arbeid/virksomhet i Terminalen være inhabile til å søke om deltakelse i denne konkurransen. Dette gjelder imidlertid kun leverandører av tjenester som; renhold, tralletjeneste, drift og vedlikehold av bygg, servering- og forretningsdrift i Terminalen. Den leverandør som tildeles nærværende kontrakt vil være inhabil til å søke om deltakelse tilknyttet fremtidige tilsvarende arbeidsoppgaver i Terminalen.
Lufthavnen har døgnkontinuerlig drift, 365 dager i året. Behovet for tjenesten vil hovedsakelig være i perioder mellom klokken 05. 00 og 23. 00, men vil variere etter behov.
Tjenesteoppdraget utgjør anslagsvis 125 timer i uken. Arbeidsoppgaver, tidsrom og timeantall er kun estimert, og osl forbeholder seg retten til å foreta endringer.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=173222.
Anbud id:
56221
  • Sted:
    Ullensaker, Nannestad
  • Registrert:
    Mandag 22. Juni 2009

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud