Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport, Utleie i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

P-51675 bussingtjeneste flyside

Ved Oslo Lufthavn transporteres en del av passasjerene med buss mellom terminalbygget og flyoppstilling ved avgang og ankomst av fly.
Bussingtjenesten utføres utelukkende på lufthavnens flyside (innenfor flyplassgjerdet) og omfatter følgende: 1) Transport av passasjerer til og fra fjernoppstilte rute- og charterfly. i tillegg omfattes transport av ankommende passasjerer hvor flyet parkerer ved terminalen, men hvor passasjerene likevel må busses til riktig ankomstpunkt. 2)Transport av flymannskap til og fra fjernoppstilte fly. 3) Øvrige transportoppdrag av personell for OSLs eget behov.
i 2008 ble det gjennomført ca 16. 300 transportoppdrag, med i gjennomsnitt 73 passasjerer pr oppdrag. Antall busser pr. Oppdrag varierer typisk fra 1 til 3 stk. Gjennomsnittelig oppdragstid pr. Buss er ca 10 minutter med anslagsvis 500-1000 meter kjørelengde. Transport av flymannskap kommer i tillegg, og dette var i 2008 ca 14. 000.
Leverandøren må selv anskaffe, drifte og vedlikeholde det nødvendige antall busser i henhold til OSLs spesifikasjoner. Det kan være aktuelt for osl å kontraktsfeste kjøp av et visst antall busser ved kontraktperiodens utløp fra leverandøren.
Behovet for bussingtjenesten antas å øke de kommende årene, bl. a dersom Terminal 2-prosjektet (utvidelse av lufthavnen) kommer til utførelse.
Utfyllende beskrivelse av anskaffelsen fremgår av konkurransegrunnlaget
Anbud id:
81063
  • Sted:
    Ullensaker, Nannestad
  • Registrert:
    Fredag 12. Februar 2010

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud