Transport, Utleie i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1460 Siste år
416 Siste 3 mnd
153 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P-51675 bussingtjeneste flyside

Registrert Dato: Fredag 12. Februar 2010

Ved Oslo Lufthavn transporteres en del av passasjerene med buss mellom terminalbygget og flyoppstilling ved avgang og ankomst av fly.
Bussingtjenesten utføres utelukkende på lufthavnens flyside (innenfor flyplassgjerdet) og omfatter følgende: 1) Transport av passasjerer til og fra fjernoppstilte rute- og charterfly. I tillegg omfattes transport av ankommende passasjerer hvor flyet parkerer ved terminalen, men hvor passasjerene likevel må busses til riktig ankomstpunkt. 2)Transport av flymannskap til og fra fjernoppstilte fly. 3) Øvrige transportoppdrag av personell for OSLs eget behov.
I 2008 ble det gjennomført ca 16.300 transportoppdrag, med i gjennomsnitt 73 passasjerer pr oppdrag. Antall busser pr. oppdrag varierer typisk fra 1 til 3 stk. Gjennomsnittelig oppdragstid pr. buss er ca 10 minutter med anslagsvis 500-1000 meter kjørelengde. Transport av flymannskap kommer i tillegg, og dette var i 2008 ca 14.000.
Leverandøren må selv anskaffe, drifte og vedlikeholde det nødvendige antall busser i henhold til OSLs spesifikasjoner. Det kan være aktuelt for OSL å kontraktsfeste kjøp av et visst antall busser ved kontraktperiodens utløp fra leverandøren.
Behovet for bussingtjenesten antas å øke de kommende årene, bl.a dersom Terminal 2-prosjektet (utvidelse av lufthavnen) kommer til utførelse.
Utfyllende beskrivelse av anskaffelsen fremgår av konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport, Utleie

Transport, Transportoppdrag, Utløp

Kløfta, Akershus

Avsluttet: Fredag 12. Mars 2010