Entreprenør, Gulv, Snekker, Stålarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2402 Siste år
589 Siste 3 mnd
211 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P-72232/P-72243 Sentralbygning Vest og Pir Nord - Installasjonsgulv

Registrert Dato: Onsdag 15. Februar 2012

Arbeidsomfang:
For en del sentrale trafikkarealer og viktige kommersielle arealer i de nye delene av terminalen, bestående av Sentralbygning vest (SBV) og Pir Nord (PN), skal det bygges installasjonsgulv. Bakgrunnen er et stort behov for fleksibilitet grunnet hyppige ombygginger kombinert med høy følsomhet for driftsforstyrrelser og vanskelig tilkomst for tekniske føringer.
For SBV skal det etablere installasjonsgulv i store deler av innsjekkingshallen, i sikkerhetskontrollen og et tilhørende område syd for sikkerhetskontrollen. For PN skal det etableres installasjonsgulv i de kommersielle arealene..
Totalt areal for installasjonsgulv vil være ca 20.000 kvm fordelt på 5000kvm i SBV og 15000kvm i PN.
Det vil etableres separate kontrakter for installasjonsgulv i Sentralbygning Vest (P-72232) og Pir Nord (P-72243), men prekvalifikasjon og påfølgende tilbudskonkurranse vil kjøres samlet for de to entreprisene.
Overordnede krav:
For å tilfredsstille det funksjonelle behovet, kombinert med høydebegrensninger gitt av tilstøtende konstruksjoner, er det utredet en løsning med høyde på ca 130-150 mm mellom installasjonsgulvet og dekket til trekking av kabler.
Installasjonsgulvet skal ha et integrert system med gulvbokser for uttak av el. og IKT.
Arealene med installasjonsgulv skal kjøles/varmes ved hjelp av integrerte vannsløyfer, tilsvarende arealer uten installasjonsgulv. Vannsløyfer er tenkt levert og installert av annen entreprenør, men installasjonsgulvet må være forberedt for dette.
På toppen av installasjonsgulvet skal det primært legges industriparkett eller naturstein. Arealene med installasjonsgulv vil ha overganger mot areaer uten installasjonsgulv, men med samme type belegg slik at det framstår som et helhetlig gulv. Belegget er tenkt levert og installert i egne entrepriser.
Volumet under installasjonsgulvet skal brannseksjoneres (REI60) Gulvet godkjennes som preakseptert løsning når gulvet deles i brannceller = 400 m². Hulrommet skal ha røykdeteksjon som leveres i annen entreprise.
Installasjonsgulvet skal tåle 30kN punktlast. Installasjonsgulvets plater forutsettes kantlimt for blant annet å motstå bremsekrefter fra elektriske kjøretøy. Gulvbelegget må kunne legges med formater som avviker fra installasjonsgulvets plateinndeling. Gulvbelegg kan være steinflis eller tregulv med tykkelser ca 25-30mm inkludert lim sjikt. Det skal legges opp til en adkomstluke pr. 25m2, lukene skal være vanntette.
Utvikling av løsning ? leverandørprosjektering:
Det legges opp til at den tverrfaglige oppbygningen av installasjonsgulvet som inkluderer tekniske føringsveier inkl. uttak/trekkebokser, varme/kjølesløyfer og gulvbeleggløsningen detaljprosjekteres i et tett samarbeid mellom valgt leverandør og byggherrens prosjekteringsteam.
Entreprisen vil derfor også inneholde en del leverandørprosjektering. Leveransen må i samarbeid med byggherrens prosjekteringsteam utarbeide underlag for montasjeforutsetninger.
Se konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere