Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3035 Siste år
1062 Siste 3 mnd
279 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

P-72333 høyspenningsanlegg

Registrert Dato: Tirsdag 14. September 2010

Et 22 kV høyspenningsnett eiet av Oslo Lufthavn skal utvides. Høyspenningsarbeidene vil bestå av levering og montering av transformatorer, bryteranlegg og kabelanlegg.
I alt vil høyspenningsarbeidene berøre arbeider i 8 til 10 nettstasjoner. Dette inkluderer både utvidelse av eksisterende nettstasjoner, nye nettstasjoner og nettstasjoner for byggestrøm. Samlet merkeytelse for alle transformatorene som skal leveres og monteres vil være i størrelsesorden 18 til 20 MVA. Utvidelsen av flyplassen vil omfatte både nettstasjoner plassert i bygg og som frittstående. Ved de frittstående nettstasjonene vil leveransen være komplett med både nettstasjon og lavspenningsfelt i tillegg til transformator.
Kabelanlegget vil fortrinnsvis bli forlagt på kabelstiger i gangbare kulverter innendørs og i omstøpte kabelrør utendørs. Føringsveier for kabelanlegg vil fortrinnsvis bli etablert av andre Entrepriser. Kabelanlegget vil være utvidelse av eksisterende ringer og radialer. Det vil ikke være behov for nye avganger i matende understasjon til Oslo Lufthavns 22 kV nett.
Montasjearbeidene vil foregå over hele utbyggingsområdet. Det vil være arbeider ved de definerte anleggsområdene Flyside, Terminalen og Energisentralen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Bygg, Entrepriser, Montering

Kløfta, Akershus

Avsluttet: Fredag 15. Oktober 2010