Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Maler, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Parallelle rammeavtaler for dokumentasjon av antikvariske overflater og interiør

Det kongelige hoff skal inngå rammeavtale for konservatortjenester ved De kongelige statseide eiendommer i Oslo - primært ved Det kongelige slott, men også ved Oscarshall og Bygdø kongsgård.
Formålet med rammeavtalene er å sikre Det kongelige hoff tilgang på kvalifiserte ressurser av konservatortjenester til tilstandsregistrering og dokumentasjon av dekor på ulike overflater, inkludert utarbeidelse og analyse av fargetrapper.
Rammeavtalen skal danne grunnlag for valg tiltak samt igangsetting og gjennomføring av aktuelle konserverings- eller restaureringsoppdrag av eksteriør- og interiøroverflater.
Avtalene skal gjelde i 1 år fra dato for signering og med mulighet for Det kongelige hoff til å forlenge avtalene i ytterligere 1+1+1 år på uendrede vilkår. Avtalene forlenges automatisk med 1 år av gangen dersom ikke Det kongelige hoff innen 3 måneder før utløpsdato skriftlig informerer om at avtalen ikke vil forlenges. Avtalens maksimale varighet vil være 4 år. Det kongelige hoff har anledning til å si opp avtalene med 3 måneders oppsigelsesfrist.
Anbud id:
630712
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 21. Februar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud