Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2617 Siste år
2012 Siste 3 mnd
99 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Parallelle rammeavtaler for kjøp av ikt konsulenttjenester innenfor 11 tjenesteområder

Registrert Dato: Mandag 22. Mars 2010

Det skal inngås toårige parallelle rammeavtaler på kjøp av IKT konsulentbistand på konsulent og seniorkonsulentnivå innenfor 11 nærmere beskrevne tjenestenivåer med 5 leverandører på hvert tjenesteområde. De tjenesteområder som er aktuelle er:
1. Systemutvikling
2. SOA
3. Sikkerhet
4. Webutvikling.
5. Nettverk
6. Server
7. Lagringssystem
8. Backup
9. Datasenter
10. Drift/Management
11. Databaser
Kontraktene har en varighet på 2 år med opsjon på forlengelse av kontraktsperioden med ett pluss ett år. Kontraktene sett over alle tjenesteområdene forventes å ha en samlet økonomisk ramme på omlag 25 mill. NOK inklusive mva.. Anslaget er uten forbindlighet for oppdragsgiver.
For beslektede tjenesteområder der behovene så langt ikke er definert, ønsker Nasjonalbiblioteket å nytte såkalt softe opsjoner med rett til å tildele kontrakter på ytterligere 50% av kontraktsverdien dvs. opp til ytterligere ca.12,5 mill. kroner inklusive mva..
Alle avrop vil skje i form av minikonkurranser mellom de det er inngått rammeavtaler med . I forhold til de softe opsjonene vil Nasjonalbiblioteket ettehvert som behovene blir nærmere definert, fordele kontraktene gjennom minikonkurranser der leverandører det er inngått rammeavtale med innenfor det beslektede tjenesteområdet vil kunne delta.
I fordeling av kontraktene vil det bli evaluert på kvalitet på tilbudt fagkompetanse og referanser knyttet til tilbudte konsulenter, kvalitetssikringsmetoder og pris.
man tar sikte på å fordele separate kontrakter for hvert enkelt tjenesteområde. Det vil bli inngått kontrakt med inntil 5 leverandører per tjenesteområde.
Det enkelte avrop vil skje i form av minikonkurranser.
For fullstendig definisjon av de forhold som er beskrevet over vises det til vårt tilbudsgrunnlag.
Den offisielle versjon av dette samt 8 tilhørende vedlegg finnes som elektroniske bilag til denne utlysningen. Skjema som skal returneres med tilbudet er også lagt ut som word-filer.