Anleggsgartner, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Steinlegger, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

25032 Siste år
18221 Siste 3 mnd
923 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

PARALLELLE RAMMEAVTALER FOR SAMMENSATTE HÅNDVERKERTJENESTER

Registrert Dato: Mandag 11. Januar 2021

Hovedformålet med rammeavtalen, er å sørge for effektiv gjennomføring av rehabiliteringsprosjekter der det er påkrevet at flere faggrupper deltar og skal koordineres samtidig i prosjektet, jf. utførelse av general- og totalentrepriser.
En forsvarlig oppfølging av rehabiliteringsprosjektene ved kompetent bygge- og prosjektledelse hos både byggherre og utfører er påkrevet for at våre kulturhistoriske eiendommer skal ha forsvarlig verdibevarende drifts- og vedlikeholdsnivå.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 3-4 leverandører som hovedsakelig påtar seg ha ansvaret for å utføre det arbeid byggherren (eller ekstern leverandør) har prosjektert. Oppdragsgiver har behov for kontraktsparter som kan ha et totalansvar for arbeidene. Dette innebærer både koordineringsansvar for de nødvendige fag som må utføre rehabiliteringsprosjektet og tilgang til spisskompetente medarbeidere i de enkelte håndverksfag. Rammeavtalen skal også kunne benyttes på kjøp av enkle håndverkertjenester, men her har oppdragsgiver også andre rammeavtaler som vil kunne benyttes.
Det løpende rehabiliteringsbehovet for bygningene gjelder både innvendig og utvendig. Et eksempel på stadig tilbakevendende innvendig rehabilitering er atelierene som etaten forvalter. Eksempler på utvendige rehabiliteringer kan være skifte av tak og ofte eldre, underliggende konstruksjoner utført i gammel byggeteknikk, fundamentering, yttervegger, vindusrehabilitering og oppmaling av byggene med gamle maleteknikker. Det vil som hovedregel være høye og strenge krav til materialbruk for alle fag, slik at dette ikke bryter med opprinnelig materialbruk og håndverksmetoder fra den enkelte epoke bygget stammer fra.
Det vil være behov for at kontraktspartene har flere av kjernefagene i egen virksomhet, og/eller har tilknyttet seg gode underleverandører og samarbeidspartnere, i tillegg til et godt nettverk inn mot andre spesialister på smalere områder for konservering og rehabilitering av verneverdige bygg


Referansenummer:  3/2020