Arkitekt, Prosjektleder, Webutvikling i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

488 Siste år
127 Siste 3 mnd
32 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Parallelle rammeavtaler konsulenttjenester innenfor 7 tjenestekategorier.

Registrert Dato: Fredag 03. Mai 2013

Det skal etableres parallelle rammeavtaler for 7 tjenstekategorier med 5 leverandører innenfor hver tjenestekategori, forutsatt at det er et tilstrekkelig antall egnede tilbud i konkurransen.
Rammeavtalene skal dekke Difis behov for oppdrag/bistand av konsulenttjenester innenfor tjenestekategoriene slik det fremkommer i vedlegg 1 ? kravspesifikasjon/leveransebeskrivelse, for hele Difi i Oslo og Leikanger.
INNLEVERING AV TILBUD
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.)
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller
på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det sist leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
n/a
n/a
n/a
n/a
n/a
n/a
n/a

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder, Webutvikling

Elektronisk, Fører, Heller, Konsulenttjenester, Leverandører, Rammeavtaler, Utløp

Stryn, Sogn og fjordane

Avsluttet: Tirsdag 11. Juni 2013