Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2696 Siste år
678 Siste 3 mnd
207 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Park og anlegg med steinlegging i Kroksrud fengsel, sommeren 2013

Registrert Dato: Torsdag 14. Mars 2013

Innledning
Leverandør skal arrangere et fem ukers kurs i tidsrommet 08.07.2013 - 09.08.2013 innenfor tema «Park og anlegg med steinlegging» for personer under soning ved Kroksrud fengsel.
Målsettinger
Kurset skal være kvalifiserende og/eller gi de innsatte bedre forutsetninger for å komme i ordinært arbeid etter soning. De skal dessuten fungere som arena for mestring, personlig vekst og utvikling.
Videre bør kurset anspore til videre utdanning, for eksempel fagbrev som anleggsgartner.
Målgruppe
Kurset skal være innrettet mot personer under varetekt eller soning i Kroksrud fengsel. Dette vil være en uensartet gruppe med ulike erfaring innenfor kursets tema, ulikt språklig nivå, osv.
Antall deltaker:
8 deltakere
Kurssted
Kurset skal arrangeres på Kroksrud fengsel.
Fengslet stiller lokaler til disposisjon for gjennomføringen av kurset.
Det kan bli aktuelt med endringer i undervisning, gruppesammensetning eller lokaliteter under kurset etter anvisning fra fengselet.
Faglig innhold:
? Hoveddel A:
Skal gi deltakere god kompetanse (kunnskap, ferdigheter og holdninger) innen behandling av planter.
? Hoveddel B:
Skal gi deltakere god kompetanse (kunnskap, ferdigheter og holdninger) innen steinlegging.
Etter endt kurs skal deltaker kunne ta jobb innen bransjen park- og anlegg som hjelpemann til anleggsgartner. Videre er det viktig at kurset skal anspore til videre utdanning til anleggsgartner for de som er motivert for mer utdanning.
Leverandør oppfordres til å selv utvikle et godt kurskonsept som tar høyde for at kurset er av svært kort varighet, men som samtidig fører til at deltakere blir godt i stand til å jobbe som hjelpemann for anleggsgartnere. Deltakere må derfor tilføres mye fagkunnskap og praktisk erfaring, som må dokumenteres gjennom beskrivende kursbevis, slik at de blir i stand til å hevde seg i arbeidsmarkedet etter endt kurs.
Kvalifiseringen og dens innhold må videre være tilpasset målgruppen for kurset. Faglig innhold skal kunne tilpasses deltagere med ulike forutsetninger og kompetanse.
Estimert verdi:
150.000,-

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere