Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Parkering, veg og kai - Brattholmen skule

Prosjektet omfattar etablering av veg til ny kai for lokaltilkomst for fastbuande på Langholmen, samt opparbeiding av parkeringsanlegg for fastbuande på Langholmen til erstatning for eksisterande garasjeanlegg aust for skulen. Eksisterande garasjar skal rivast, og på same stad skal det etablerast nedgrave containerløysing for renovasjon.
Anskaffinga omfattar også etablering av ny offentleg parkeringsplass nord for Brattholmen skule i tillegg til omlegging av åtkomstveg til bustader nord for skulen og omlegging/utviding av parkeringsplass aust for Brattholmen skule.
i tillegg inkluderer anskaffinga etablering av ny samleleidning for spillvatn med dykkarleidning til reinseanlegget ved Brattholmen kai, samt enkelte omleggingar av eksisterande va-anlegg i samband med opparbeiding av ny parkeringsplass og nytt garasjeanlegg.
Arbeida omfattar grunn- og betongarbeid, elektroarbeider, samt va-fag og bygningstekniske fag. Arbeida skal utførast samanhengande, men der det er stilt ulike krav til ferdigstillingsdato for ulike delar av anlegget. Tiltak i prisberande poster knytt til anlegg som har ulik ferdigstillingsdato skal tilpassast vidare utbygging, og eventuelle meirkostnader med dette skal inngå i den prisberande posten.
Anbud id:
569318
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Onsdag 20. Februar 2019

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud