Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2416 Siste år
600 Siste 3 mnd
249 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Parkeringshus Vestre Torg, Hamar kommune

Registrert Dato: Torsdag 10. Januar 2013

P-huset for ca 340 P-plasser skal etableres på eksisterende Vestre Torg på Hamar begrenset av Høiensalsgate ? Heidemannsgate ? Torggata ? Storhamargata. P-huset skal bygges i 3 etasjer under bakkenivå med opparbeidelse av et parkanlegg med lekeplass for barn på overflaten.
Nødvendige spuntvegger i forbindelse med bygging av P-huset skal bli stående og fungere som innervegger i det ferdige prosjektet. Dette setter krav til spuntveggene ? både materialteknisk og utseendemessig.
Totalentreprisen omfatter også opparbeidelse av Høiensalsgate mellom Torggata og Storhamargata samt istandsetting av fortau/gater rundt P-huset som påvirkes av byggingen.
Det skal etableres innkjøring til P-huset fra Høiensalsgate med innvendige kjøreramper i P-huset delvis beliggende under gatelegemet i Høiensalsgate. Trinnfri inngang skal etableres fra Torggata via en ny gangkulvert rett vest for det nye Kulturhuset.
Fra parkanlegget blir det adkomst til P-huset via trappe- og heishus.
Det er relativt omfattende eksisterende infrastruktur i bakken på og rundt Vestre Torg som i varierende grad vil påvirkes av byggingen av nytt P-hus. Konkurransegrunnlaget opplyser om denne infrastrukturen, og det forutsettes at totalentreprenøren tilpasser sitt arbeide til eksisterende kabel- og rørføringer.
Etablering av spuntvegger krever forsiktighet og nøyaktighet slik at ikke omkringliggende bygninger påføres skade.