Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Parkeringshus Vestre Torg, Hamar kommune

P-huset for ca 340 p-plasser skal etableres på eksisterende Vestre Torg på Hamar begrenset av høiensalsgate? Heidemannsgate? Torggata? Storhamargata. p-huset skal bygges i 3 etasjer under bakkenivå med opparbeidelse av et parkanlegg med lekeplass for barn på overflaten.
nødvendige spuntvegger i forbindelse med bygging av p-huset skal bli stående og fungere som innervegger i det ferdige prosjektet. Dette setter krav til spuntveggene? både materialteknisk og utseendemessig.
Totalentreprisen omfatter også opparbeidelse av høiensalsgate mellom Torggata og Storhamargata samt istandsetting av fortau/gater rundt p-huset som påvirkes av byggingen.
Det skal etableres innkjøring til p-huset fra høiensalsgate med innvendige kjøreramper i p-huset delvis beliggende under gatelegemet i høiensalsgate. Trinnfri inngang skal etableres fra Torggata via en ny gangkulvert rett vest for det nye Kulturhuset.
Fra parkanlegget blir det adkomst til p-huset via trappe- og heishus.
Det er relativt omfattende eksisterende infrastruktur i bakken på og rundt Vestre Torg som i varierende grad vil påvirkes av byggingen av nytt p-hus. Konkurransegrunnlaget opplyser om denne infrastrukturen, og det forutsettes at totalentreprenøren tilpasser sitt arbeide til eksisterende kabel- og rørføringer.
Etablering av spuntvegger krever forsiktighet og nøyaktighet slik at ikke omkringliggende bygninger påføres skade.
Anbud id:
231285
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Torsdag 10. Januar 2013

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud