Alarm & sikkerhet, Bemanning i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

108 Siste år
29 Siste 3 mnd
10 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Parkeringskontroll Innfartsparkering Bergen

Registrert Dato: Onsdag 23. Januar 2013

Som del av arbeidet med å betre tilhøva for kollektivreisande, er det etablert ei ordning med reservert gratis parkering for kollektivreisande som nyttar bil på delar av reisa. For å sikre at parkeringsplassane vert nytta av kollektivtrafikantar, er det innført ei ordning med krav om oblat.
Det er nødvendig å gjennomføre kontrollar for å sikre at dei som bruker parkeringsplassen har nødvendig og pålagt oblat.
Skyss ønskjer å inngå avtale med eit parkeringsselskap som kan gjennomføre slike kontrollar og gebyrleggje dei som ikkje oppfyller krava som er satt for å bruke parkeringsplassane.
I perioden 1/12/2011 til 1/12/2012 er det ilagt gebyr på ca Nok 1 100 000. Dette gir ein potensiell totalverdi på kontrakten over 4 år på kr 4 400 000, sjå punkt 1.2.4. Vi gjer merksam på talet vil kunne avvike frå dette avhengig av korleis den einskilde oppdragstakar vel å løyse oppdraget.For ytterlegare informasjon om anskaffinga sitt materielle omfang og innhald viser vi til spesifikasjonen, sjå del 2 bilag 1.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Bemanning

Parkering

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 13. Februar 2013