Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Pasientvarslingsanlegg og trygghetsskapende mestringsteknologi - prekvalifisering

Anskaffelsen skal føre til avtale om primært å kjøpe utstyr som utgjør pasientvarslingsanlegg i to sykehjem, en avlastningsbolig og en omsorgsbolig. hå kommune ønsker å anskaffe en løsning som henger godt sammen på tvers av kommunens tjenesteområder, og som er fleksibel for fremtidige endringer i brukerbehov og hvordan tjenestene er organisert.
Pasientvarslingsanlegg/Digitalt tilsyn
Kommunen ønsker pasientvarslingsanlegg installert på to sykehjem, en avlastningsbolig for barn, og en omsorgsbolig. Det er ønskelig å ha resterende installasjoner på opsjon jf. Pkt. 1. 4 i ssa-t bilag 1
Det er ønskelig at kommunen kjøper alle nødvendige komponenter, herunder sensorer, alarmer og annet utstyr for beboerrom.
Velferdsteknologisk plattform
Kommunen ønsker å kjøpe en velferdsteknologisk plattform som en tjeneste (SaaS) for å understøtte tjenesteproduksjon på tvers av pleie- og omsorgsfeltet. Den velferdsteknologiske plattformen skal understøtte både pasientvarslingsanlegg og trygghetsskapende tjenester.
Planlagt oppstart er november 2021.
Sykehjemmene, avlastingsboligen og omsorgsboligen er beskrevet i bilag 1 til ssa-t. Det vil bli en befaring på stedene for de som blir invitert til å gi tilbud, såfremt det er mulig med tanke på Corona-situasjonen.
Avtaleforholdet reguleres av ssa-t (utviklings- og tilpasningsavtalen) og ssa-v (vedlikeholdsavtalen).
Varigheten for vedlikeholdsavtalen er 4 år, deretter løpende med automatisk fornyelse hvert år.
når det gjelder utviklings- og tilpasningsavtalen vil opsjonene bli utløst senest 6 år etter at løsningen er ferdig implementert, og vil følge implementeringsløpet i denne kontrakten.
Opsjoner skal tilsvare det vi allerede har installert med de endringer som er gjort.
Anbud id:
718253
  • Sted:
  • Registrert:
    Søndag 2. Mai 2021

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud