Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Passivhus Aktiv Læring - bistand fra byggfirma

Hitra kommune har inngått samarbeid med Hitra videregående skole vedr. Prosjektet Passivhus Aktiv læring (pal-prosjektet). Prosjektet går ut på at skolen bygger hus med passivhus-standard på oppdrag for Hitra kommune, og at dette er en del av undervisningsopplegget på bygglinja. Hitra kommune er byggherre i prosjektet.
Til å bistå kommunen med faglig oppfølging på byggeplass og byggelederfunksjon/ sha koordinator-funksjon ønsker kommunen å knytte til seg et byggfirma. Oppgavene for byggfirmaet vil kunne variere gjennom prosjektet, og det legges opp til tett samarbeid mellom byggfirma, kommune og skole.
i pal-prosjektet er det flere eksterne parter (Husbanken, Sintef, Arkitektfirma m. Fl.) Alle disse legger inn ressurser til utvikling av prosjektet/ egenutvikling hvor den enkelte aktør dekker sine kostnader. Dette legges også til grunn for byggfirma som kommunen knytter til seg. Kostnader som byggfirmaet påregnes å dekke selv vil være ifm deltagelse ved undervisning i skolen, veiledning på byggeplass osv.
Hitra kommune ønsker å komme i kontakt med byggfirma som kan tenke seg å delta i dette samarbeidsprosjektet, og retter denne henvendelsen for å prekvalifisere aktuelle tilbydere. i neste omgang vil det foretas valg av firma basert på konkurranse.
Det forutsettes at firmaet har mulighet for å bistå på byggeplass på kort varsel etter innkalling fra kommune/ skole. Det forutsettes videre at firmaet har tilstrekkelig kapasitet til å ta funksjoner som byggeledelse, sikkerhet, helse og arbeidsmiljø-koordinator, bistand med personell til undervisning på skole/ byggeplass mv.
Responstid og oppmøte ved henvendelser bør ikke overstige 30 minutter. Dette for å få en hensiktsmessighet i forhold skolens undervisningsopplegg.
Firma som ønsker å delta sender anmodning om deltagelse innen fristen.
Anbud id:
241729
  • Sted:
    Hitra
  • Registrert:
    Torsdag 21. Mars 2013