Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1590 Siste år
429 Siste 3 mnd
136 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Passivhus Aktiv Læring - bistand fra byggfirma

Registrert Dato: Torsdag 21. Mars 2013

Hitra kommune har inngått samarbeid med Hitra videregående skole vedr. prosjektet Passivhus Aktiv Læring (PAL-prosjektet). Prosjektet går ut på at skolen bygger hus med passivhus-standard på oppdrag for Hitra kommune, og at dette er en del av undervisningsopplegget på bygglinja. Hitra kommune er byggherre i prosjektet.
Til å bistå kommunen med faglig oppfølging på byggeplass og byggelederfunksjon/ SHA koordinator-funksjon ønsker kommunen å knytte til seg et byggfirma. Oppgavene for byggfirmaet vil kunne variere gjennom prosjektet, og det legges opp til tett samarbeid mellom byggfirma, kommune og skole.
I PAL-prosjektet er det flere eksterne parter (Husbanken, Sintef, Arkitektfirma m.fl.) Alle disse legger inn ressurser til utvikling av prosjektet/ egenutvikling hvor den enkelte aktør dekker sine kostnader. Dette legges også til grunn for byggfirma som kommunen knytter til seg. Kostnader som byggfirmaet påregnes å dekke selv vil være ifm deltagelse ved undervisning i skolen, veiledning på byggeplass osv.
Hitra kommune ønsker å komme i kontakt med byggfirma som kan tenke seg å delta i dette samarbeidsprosjektet, og retter denne henvendelsen for å prekvalifisere aktuelle tilbydere. I neste omgang vil det foretas valg av firma basert på konkurranse.
Det forutsettes at firmaet har mulighet for å bistå på byggeplass på kort varsel etter innkalling fra kommune/ skole. Det forutsettes videre at firmaet har tilstrekkelig kapasitet til å ta funksjoner som byggeledelse, sikkerhet, helse og arbeidsmiljø-koordinator, bistand med personell til undervisning på skole/ byggeplass mv.
Responstid og oppmøte ved henvendelser bør ikke overstige 30 minutter. Dette for å få en hensiktsmessighet i forhold skolens undervisningsopplegg.
Firma som ønsker å delta sender anmodning om deltagelse innen fristen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker

Arkitektfirma, Byggeledelse, Byggfirma, Byggherre, Veiledning

Hitra, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 03. April 2013