Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1050 Siste år
212 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Passivhuskurs

Registrert Dato: Torsdag 01. September 2011

I fjor fikk rundt 70 prosjekter Enovastøtte til bygging av passivhus i Norge. I år er det ventet at mange flere prosjekter settes i gang. EU har satt 2020 som mål for innføring av krav til tilnærmet nullenergibygg som standard. Dette vil få stor betydning for byggenæringen i Norge og det er derfor avgjørende at næringen har kompetanse til å levere i henhold til disse målene. Det er noen få kurstilbud/seminarer som har vært avholdt. Denne undervisningen har ofte på et overordnet nivå om prinsipper for passivhusbygging.
Lavenergiprogrammet ønsker å få utviklet et kursopplegg om passivhus, med hovedfokus på nybygg. Kursopplegget skal være praktisk rettet og gi et godt grunnlag for å kunne gjennomføre et byggeprosjekt med krav om passivhusstandard. Kursopplegget skal favne flere faggrupper og inneholde både generell passivhuskunnskap og mer fagspesifikk kunnskap rettet mot ulike målgrupper. Det skal utvikles et tilbud til følgende målgrupper:
? byggherre/tiltakshaver
? rådgivende ingeniører og prosjekterende arkitekter
? utførende byggfag
Oppdraget omfatter ikke å holde kurs. Kursopplegget skal utarbeides slik at det kan holdes av andre organisasjoner. Noen organisasjoner som vi har vært i kontakt med har imildertid signalisert at de ønsker å bruke kursutvikler som kursholder. Se mer informasjon i vedleggene.
Prosjektet har en øvre ramme på 800 000 eks MVA

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere