Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2030 Siste år
556 Siste 3 mnd
170 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Paviljonger for Møhlenpris skole - totalentreprise

Registrert Dato: Fredag 20. April 2012

Det skal etableres en toetasjes paviljong med allment undervisningsareal (klassebaser) for til sammen 160 elever på de syv laveste årstrinn (6-13 år). Paviljongen skal være på ca 1780m² (2 etg) og det skal være egen kontordel på 266 m² (2 etg). Paviljongen skal ha totalt 7 klassebaser, henholdsvis 6 på 60,2m2 og 1 på 45,4 m2. I tillegg skal det være 10 grupperom på henholdsvis 9,6 m² 13 og 27 m2 og et formidlingsrom på 45 m2.
Det skal være dører med glass til klassebaser/undervisningsrom og i korridorer. Klassebasene skal gi rom for varierte læringsaktiviteter og fleksible gruppestørrelser. Det ene store klassebasen skal ha et kjøkken. Der blir etablert rom for 18 lærerarbeidsplasser. Garderober kan også kunne brukes til gruppearbeid og andre læringsaktiviteter.
Paviljongen (undervisningsdel) får to innganger og den ene med tilgang for rullestol. Det etableres 2 stk trapperom tilknyttet hver inngang for atkomst 2. etg. Kontodel har en inngang som skal tilrettelegges for rullestol og ett trapperom tilknyttet inngang for atkomst til 2. etg.
Det blir ikke planlagt heis for atkomst 2 etg. Det skal etableres overbygd atkomst/svalgang mellom paviljong og kontordel. Avstand til eksisterende bygninger må oppfylle krav til brannforskrifter. Eksakt plassering avtales senere. Entreprenører skal medta nødvendig utstikking.
Oppdraget skal utføres i totalentreprise, der totalentreprenør er ansvarlig for at byggverket er godkjent i forhold til gjeldende off. lovverk og regelverk, i tillegg til BKBs kravspesifikasjon.
Oppdraget omfatter prosjektering, levering og montering av paviljong. Hvor det er relevant for modulbaserte paviljonger ? henvises det til Bergen Kommunes prosjekteringsanviser ? eget vedlegg. Krav og kvaliteter i prosjekteringsanviseren skal legges grunn (ev. unntak vil fremgå av dette dokumentet) for totalentreprenørens tilbud og for prosjektering.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere