Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

330 Siste år
120 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Petroleumsindustri til barentshavet - regionale rådgivere i finnmark, troms, hordaland og rogaland

Registrert Dato: Onsdag 29. April 2009

Programmets formål er å strukturere, effektivisere og motivere til økt samarbeid mellom nord-norsk og vestlandets leverandørindustri for derigjennom å skape økte verdier for industrien og bidra til økt samarbeid og kommunikasjon i nordområdene.
Programmet skal være en pådriver i prosessen med å øke antall samarbeidsprosjekter mellom norsk-norsk og vestlandets leverandørindustri. Da den offshorerelevante leverandørindustrien er forholdsvis lite utbygget i nordområdene vil kompetansen innen olje- og gassteknologi i stor grad komme fra Vestlandet. Programmet skal også være en pådriver til å utvikle netterk mellom FoU-miljøer og leverandørindustri i Nord-Norge og på Vestlandet.
Programmet er et bedriftssamarbeidsprogram, og programmet legger vekt på å gjennomføre et grundig forarbeid både med enkeltbedrifter i profilanalysen, i nettverk/ samarbeid mellom bedriftene i Nord-Norge og på Vestlandet. Programmet skal bistå bedrifter som ønsker å lage samarbeidskonstellasjoner mellom Vestlandet og Nord-Norge.
Tidsforbruk for fasene 1-3 er berammet til 9 uker i hvert fylke.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bedrifter, Forarbeid

Egersund, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 20. Mai 2009