Betong, Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Snekker, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2953 Siste år
901 Siste 3 mnd
258 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pigging / utgraving av eksisterende kjeller samt ny kjeller

Registrert Dato: Torsdag 03. Mai 2012

- Ønsker pris på pigging / utgraving av eksisterende kjeller, se tegning, ca. 40 kvm, idag ca. 1, 90 takhøyde. Dvs riving / klargjøring av eksisterende kjeller, bortkjøring av masse, isolering og fuktsperring i golv og vegger, oppstøping av nytt golv med varmekabler, utvendig vegger samt oppsett av gipsvegger innvendig med listverk klart til maling.

- Man kommer mest sannsynlig til å komme bort i kloakkrør, dette må da graves lenger ned i jorden og føres inn på det offentlige anlegget. (har privat septikk idag).

- Utgraving av ny del av kjeller i tilknytting av den gamle, ca. 20 kvm., bortkjøring av masse, isolering og fuktsperring i golv og vegger, oppstøping av nytt golv med varmekabler, utvendig vegger, oppsett av gipsvegger innvendig med listverk klart til maling.

Ta kontakt for befaring, fint om prisene i tilbudet spesifiseres, slik at man får en oversikt over hva det er som koster.