Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
82 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Plan for utbygging av offentlig infrastruktur - Filipstad

Registrert Dato: Fredag 07. Desember 2012

Oslo kommune ved Eiendoms- og byfornyelsesetaten, Plan ? og bygningsetaten, Oslo Havn KF, Bymiljøetaten, Renovasjonsetaten, Vann ? og avløpsetaten og Rom Eiendom AS inviterer til åpen anbudskonkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester til utredning og utarbeidelse av plan for utbygging av offentlig infrastruktur på Filipstad.
Filipstad grenser til Aker Brygge og Tjuvholmen i øst og mot Frognerstranda i vest. Området gjennomskjæres i dag av E-18, og er dominert av fergeterminal, containervirksomhet og lettere havne- og logistikkfunksjoner. Området skal frigjøres til byutviklingsformål, og utvikles til et attraktivt nærings-, rekreasjons- og boligområde.
Fem forslag til områderegulering har vært til offentlig ettersyn. Utredning og plan skal utarbeides på bakgrunn av to av forslagene til områdereguleringsplan. Oppdragsgiver har behov for gjennomgang og analyse av den utbyggingsrekkefølge for offentlig infrastruktur som er foreslått i to av forslagene til områdereguleringsplan. På dette stadiet i arbeidet er det særlig behov for å få frem eventuelle konflikter og avhengigheter mellom tiltak, og kritiske faktorer for gjennomføringen i de ulike fasene. I tillegg skal konsulenten foreta særskilte vurderinger av blant annet teknisk infrastruktur som avfallssystemer og felles teknisk kulvert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere