Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Plan- og designkonkurranse Smart Digital Eiendomsledelse

Tidligere i prosessen er det gjennomført behovskartlegging i 2019 og avholdt dialogkonferanse 24. 1. 2020. Elementer fra dette arbeidet er tatt med i plan- og designkonkurransen. Det presiseres at plan- og designkonkurransen er åpen for alle, deltakelse på dialogkonferansen er ikke påkrevd for å delta.
Denne konkurransen er en plan- og designkonkurranse. Også kalt en idekonkurranse. Konkurranseformen gjør det mulig for oppdragsgiverne å få utarbeidet et planleggings eller prosjekteringsarbeid, inkludert en design, der en jury kårer en eller flere vinnere. Dette innebærer at det ikke vil bli anskaffet en vare eller tjeneste hos vinnerne som direkte følge av konkurransen. Idekonkurransen er åpen for alle og har ingen formelle minimumskrav ut over at skatt- og mva attester fremlegges.
løsningsforslaget skal leveres i anonymisert form slik at juryen ikke kjenner igjen løsninger og leverandører.
Samarbeidspartnerne i har gått sammen om en premiepott på 350 000, - for beste løsningsforslag hvor vi premierer inntil tre løsninger. førsteplassen vil bli premiert med nok 150 000, -. De to andreplassene vil bli premiert med nok 100 000, - hver. Juryen forbeholder seg retten til å ikke kåre noen vinnere eller andreplasser dersom vi ikke kan nyttiggjøre oss noen av de innsendte løsningsforslagene.
Anbud id:
653530
  • Sted:
    Nittedal
  • Registrert:
    Mandag 22. Juni 2020