Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

825 Siste år
270 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Plan-og fasadetegninger fra mnal/mnil

Registrert Dato: Torsdag 16. Juli 2009

Bolig i funkisstil fra 1932. Eksisterende to-mannsbolig som skal omgjøres til enebolig.
Plantegninger: Grunnflate på ca.100m2 over to etasjer, hvor 1.etg.skal inneholde nytt inngangsparti med bad og garderobe. Nytt og romslig kjøkken med spiseplass, spisestue med ny peis og stor stue som skal innhodle bibliotek/tv-stue. Ønsker gode overganger mellom rommene. Ny dobbel utgangsdører til eksisterende terasse samt tilsvarende ut til ny uteplass ved tv-stuen. Eksisterende trapp innlemmes på en fin måte og binde etasjene sammen.
2.etg. skal innholde fire soverom, derav et master-bedroom med egen garderobe med direkte inngang til bad, samt et oppholdsrom. Ny dobbel glassdør ut til eksisterende terrasse for bedre lysinslipp og siktlinjer. Ønsker plantegninger i måelstokk 1:50.
Fasadetegninger: Endre fasadetegninger med tanke på nytt inngangsparti og nye dører. Nytt inngangsparti skal harmonere med eksisterende bygg og berike dette på en enkel og naturlig måte. Fasadetegninger tegnes i målestokk 1:100.
Ny dobbel garasje: Det utarbeides tegninger på en ny dobbel garasje. Garasjen skal ha likt uttrykk som eksisterende bolig og innlemmes i eiendommen på en estetisk måte. Det tegnes plantegning og fasader i målestokk 1:100 og garasjen plasseres på situasjonskartet.

Ønsker et komplett tilbud fra MNAL/MNAL inkludert befaring og oppmåling snarest.

Anbud per e-post mottas med takk.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere