Anleggsgartner i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

486 Siste år
143 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Plan og vedlikehold av uteareal - beplantning

Registrert Dato: Tirsdag 26. Februar 2013

Vi er et sameie på 14 rekkehus lokalisert ved foten av Holmenkollåsen i Oslo, ferdigstilt i 1995. Vi har en samlet tomt på ca. 2 mål med en del fellesareal som er beplantet og oppdelt i forskjellige bed. Det vises til vedlagte bilder over de ulike bedene.

Vi ønsker tilbud på en plan og prioritering av vedlikehold og forslag til beplantningsplan for de forskjellige fellesbedene. Forslagene ønskes inndelt i 3 forskjellige ambisjonsnivåer mht. Forslag, fra minimalt med arbeid og vedlikehold av eksisterende beplantning til litt mer nye forslag til beplantning. Videre ønskes forslag til prioritering av de forskjellige bedene / fellesareal og tiltak:
1) Østhellinga
2) Ankerskogen
3) Bed 51
4) Bed 53
5) Bed 55
6) Utsiden av støyskjermen
7) Vesthellinga / gangstien

I første omgang ønsker vi forslag til en plan for vedlikehold i tråd med ovennevnte for de nevnte delene av fellesarealet / bed.

Videre ønsker vi tilbud på assistanse knyttet til årlig vedlikehold av fellesarealet ift. Følgende omfang:

1) Plan og rådgivning knyttet til 2-3 dugnader i året hvor beboerne står for i hovedsak alle praktiske oppgaver ifm. Dugnader.

2) Alt. 1 pluss noen tjenester knyttet normalt årlig vedlikehold ift. En avtalt plan for fellesarealet og gjennomføring av 2 dugnader hvor beboerne deltar f.eks. 1-2 ettermiddager pr. Dugnad.

3) Tilbud på i hovedsak samtlige tjenester knyttet årlig vedlikehold av fellesarealet, ev hensyntatt 1-2 dugnader hvor beboerne deltar f.eks. En ettermiddag.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Rekkehus, Tomt, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 04. Mars 2013