Anleggsgartner i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

541 Siste år
205 Siste 3 mnd
96 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Planering av tomt

Registrert Dato: Fredag 25. Juni 2010

Vi ønsker hjelp til grunnarbeid/planering av tomt for å kunne bygge platting og legge gress. Huset er nyoppført og levert med grovplanert uteareal. På vedlagt bildet er huset vårt det nærmeste.

Utearealet er ca. 300m2 med maks høydeforskjell på ca. 70cm. Vi antar at høydeforskjellen er såpass liten at støttemur ikke er nødvendig, og ser for oss planering så langt det er mulig og avsluttende helling ned mot nabo i front.

Vi ønsker innspill til hva som bør gjøres og prisoverslag for hele jobben inkludert:

- Masse

- Planering

- Gravearbeid

- Heving av inspeksjonsrør til kloakk (se bilde)

Vi antar det er nødvendig med befaring for å gi endelig pris, og imøtekommer eventuelle spørsmål . Arbeidet ønskes utført så raskt som mulig, helst i løpet av sommeren.

Mulige tillegg:

1. To naboer skal gjøre samme jobb, men de planlegger å bruke støttemur (som de setter opp selv). Disse tomtene er noe mindre (like brede men noe kortere). Avhengig av pris kan de være interessert i å benytte seg av samme tilbud.

2. Vi skal selv bygge platting inn til huset. Her planlegger vi å fylle på med 20cm pukk/grus og vi ønsker også tilbakemelding på om dette kan leveres som et tillegg og i så fall til hvilken pris.

3. Vi skal selv legge plen, men antar at vi trenger matjord mellom masse som blir tilkjørt og plen. Dersom dette også kan leveres er vi interesesrt i en pris på dette.

Vi ser frem til å høre fra dere.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner

Befaring, Gravearbeid, Gress, Helling, Heving, Matjord, Planering, Platting, Plen, Pris, Støttemur, Tomt, Uteareal

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 30. Juni 2010