Arkitekt, Prosjektleder i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

269 Siste år
61 Siste 3 mnd
17 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Planleggingsspesialist Strategisk Næringsplan Flora,Førde,Gaular,Naustdal og Jolster

Registrert Dato: Mandag 28. Januar 2013

Kjøpet omfattar fagleg spiss-bistand for å gjennomføre eit kvalitativt riktig planarbeid for etablering av felles regional" Strategisk Næringsplan " for dei fem kommunane Jølster, Førde, Gaular, Naustdal og Flora.
Det blir lagt vekt på at den som får oppdraget kan vise til referansar frå liknande oppdrag for kommunar tidlegare. Tilbydar sin sentrale utførande representant vil ha ei sentral rolle i utviklingsaarbeidet, og det blir strenge krav til prosjekterfaring og prosessforståing av planprosessar inn mot slike oppdrag.
Tilbydar må kunne vise til omfattande referansar for utført liknande arbeid tidlegare mot kommunar og anna offentlege organ. Tilbydar må peike ut kva for personar som er planlagt nytta i oppdraget. CV for desse skal leggast ved som vurderingsgrunnlag for utlysar. Det skal klart framgå personane sine tenkte roller. Det vil også bli lagt vekt på at tilbydar får ei marknadsføringsrolle ved at det i prosjektet skal gjennomrøast omfattande møteverksemd med næringsliv og politisk miljø. Den kjøpte ressurs må ta på seg rolle som møtekoordinator og dokumentbehandlar opp mot alle aktørar og blir eit tett integrert del av den arbeidande prosjektgruppa. Det blir sett av eige grupperom ved SNU AS for å sikre stabile arbeidsforhold i prosessen.
Arbeidet er planlagt gjennomført i samsvar med utvikla planprogram der ein ser for seg ferdistilling av dokumentasjonen i overgangen 3/4. kvartal 2013.
Utlysinga er berekna som eit avtala timekjøp av ressurs med korrekt kompetanse.
Konkurransen vil bygge på eit "pilottimetall" som ein skal prise. Den innkjøpte ressurs skal dekke det faglege bidrag for å utvikle ei strategisk næringsplan i samsvar med det grunnlag som ligg føre i høyringsdokumentet " Strategisk næringsplan for SIS-kommunane Flora,Førde,Gaular, Jølster og Naustdal".
Vi ser i pilotberekna for oss eit samla innkjøpt ressursbruk på 500 tv, med leveranse i perioden 1. april- til 1. desember 2013 etter ei framdrift jamnt fordelt over perioden.
Det blir understreka at sjølve oppdraget kan bli annleis i omfang enn det som er omtala i pilotoppdraget. Avtale om detaljerte kjøp skjer etter at kontrakt er inngått og etter at ein saman har fått gjennomgang av dei tider og rammer ein kan sjå for seg for arbeidet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Leveranse, Rammer

Naustdal, Sogn og fjordane

Avsluttet: Onsdag 27. Februar 2013