IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

522 Siste år
373 Siste 3 mnd
46 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Plattform for digital prosessautomasjon, beslutningsstøtte og samhandling (DPA) for Helse Sør-Øst RHF

Registrert Dato: Mandag 16. September 2019

En prosessautomasjons-, beslutningstøtte og samhandlingsplattform må inneha generelle egenskaper som kan brukes til å bygge nye produkter dvs. applikasjoner. Plattformen må være fleksibel, håndtere endringer raskt og støtte automasjon av komplekse arbeidsprosesser og informasjonsflyt på tvers av virksomheter, systemer og integrasjonsgrensesnitt. Produktutviklingen vha. plattformen må kunne standardiseres og må kunne levere ny funksjonalitet og verdi inkrementelt basert på kompetanse som kan etableres internt og/eller kan leies fra eksterne partnere.
Vi ønsker å invitere IT leverandører til å supplere våre evalueringer av de strategiske alternativene vi jobber med, med informasjon om plattformer for digitalisering av arbeidsprosesser. Vi sonderer teknologimarkedet for kommersielt tilgjengelige produkter/teknologier som vil kunne hjelpe oss med å realisere våre virksomhetsmål innenfor digitalisering.
En mulig konkurranse kan bli utlyst dersom evaluering og beslutninger i Helse Sør-Øst RHF tilsier det.
Leverandører som utvikler, leverer og implementerer løsninger som dekker teknologiområdene beskrevet av internasjonale analytikere som Gartner og Forrester inviteres til å sende inn svar på denne forespørselen. Områdene som vi ønsker informasjon om og som vi ønsker å evaluere strategisk, er knyttet til en integrert Digital Process Automation (DPA) plattform. Se vedlagte informasjon.


Referansenummer:  2019/1394

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift