Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

261 Siste år
71 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

PLP Prosjektlederprosessen i Telemark

Registrert Dato: Tirsdag 15. November 2011

Anskaffelse av konsulenttjenester for gjennomføring av utvidet kurs av PLP Prosjektlederprosessen i Telemark i 2012 :
Telemark fylkeskommune v/ team nyskaping inviterer til å delta i konkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester for gjennomføring av utvidet kurs av PLP Prosjektlederprosessen i Telemark. PLP Prosjektlederprosessen skal tilbys ansatte i kommunene, (inter-)kommunale næringsselskap og fylkeskommunene i forbindelse med KRDs ?Lokal samfunnsutvikling i kommunene? forkortet LUK.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Visma Support på tlf: 21 00 25 00 eller på e-post til: anbud-support@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Se konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Elektronisk, Fører, Konsulenttjenester, Utløp

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Fredag 16. Desember 2011