Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4798 Siste år
1228 Siste 3 mnd
317 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pnr. 11623 ombygging og utvidelse av statsbyggs lokaler i byporten, oslo - k202 generalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 09. Juni 2009

Statsbyggs hovedkontor leier av kontorlokaler av Entra eiendom og disponerer i dag 6.7. og 8. etasje i Biskop Gunnerus´gate 6 (BG6) i Oslo, og har siden 1. mai også leid 5. etasje tilhørende KLP eiendom. Denne etasjen skal ominnredes og integreres i dagens lokaler. Hver etasje er på ca. 3000 kvm, og det vil være ca. 100 ansatte i hver av de fire etasjene når ombygging er ferdig.
Det planlegges en total ominnredning av den nye 5. etasjen, og mindre endringer/ombygginger i de øvrige etasjene. Etter planen skal den nye 5. etasjen være klar for innflytting 1. desember 2009
Det skal, i forbindelse med prosjektet bla. etableres to interne trapper mellom 5. og 6. etasje og kantinen i 8. etasje skal utvides noe som innebærer omgjøring av storkjøkkenet og serveringsområdet.
I forkant av denne entreprisen, er det foretatt etablering av utvendig heis, demontering og riving av kjøkkenutstyr i 8. etg. Videre er det tatt åpningi dekket for to interne trapper mellom 5. og 6. etg og delvis riving og gjort klart til gjenoppbygging av 5. etg.
De vesentlige arbeidene i denne entreprisen er oppbygging av nye kontorarealer. Størst er omfanget på plan 5 og 8. Denne kontrakten omfatter i hovedsak legging av gulvbelegg, flisarbeider på kjøkken og toalettkjerner i 5. etg, oppsetting av gips og systemvegger, himlingsarbeider og malerarbeider. Entreprisen omfatter videre omlegging av ventilasjonssystemer, sprinkleranlegg samt etablering av en ny toalettkjerne. Arbeidene omfatter også omlegging av elektriske installasjoner, supplering og omlegging av belysningsanlegg.