Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Porsgrunn kommune skal anskaffe ledsagertjenester for elever med spesielle behov

Hensikten med forespørselen
Anskaffelse av ledsagertjeneste for elever med spesielle behov.
Porsgrunn kommune er ansvarlig for å levere denne tjenesten. Porsgrunn kommune innbyr til konkurranse med forhandlinger om tildeling av rammeavtaler for ledsagertjeneste for elever med spesielle behov.
En rammeavtale er i denne sammenheng en avtale inngått mellom Porsgrunn kommune og en transportør som har til formål å fastsette vilkårene for de oppdrag som skal tildeles i løpet av avtaleperioden.
Leverandøropplysninger og kvalifikasjonskrav.
Ledsagertjenesten for elever med spesielle behov må dekke det behov den enkelte elev har til ledsager under transport til og fra skole i skolens ordinære start- og sluttid, og for slik ledsagertjeneste på skolefridager og i skoleferier. Turene kan være samleruter eller individuelle ruter som henter og bringer elever til en eller flere skoler eller institusjoner, på morgenen eller ettermiddagen.
Utøverne av ledsagertjenesten må til enhver tid utøve tjenesten på en etisk og kunnskapsmessig god måte. i de tilfeller eleven trenger kyndig medisinsk hjelp, må utøver få opplæring og rådgivning. Dette må gis kontinuerlig.
Anbud id:
97124
  • Sted:
    Porsgrunn
  • Registrert:
    Fredag 21. Mai 2010

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud