Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring, Utleie i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Praktisk bistand i private hjem

Nøtterøy kommune skal etablere parallelle rammeavtaler for praktisk bistand i hjem i nøtterøy kommune.
Ordningen gir brukere med vedtak om praktisk bistand rett til å velge om de vil at tjenestene skal utføres av personell fra nøtterøy kommune eller en privat leverandør som har rammeavtale med kommunen.
Det skal etableres parallelle rammeavtaler og ordningen med kjøp av tjenester skal evalueres etter 1 år. Rammeavtaler etableres derfor med løpetid på 1 år og mulighet for prolongering 1 år ad gangen i inntil 3 år.
Formålet med parallelle rammeavtaler er å legge til rette for at brukere av praktisk bistand i hjemmet skal få fulll frihet til å velge å få utført tildelt tjeneste av ansatte i nøtterøy kommune eller av personell i private virksomheter som nøtterøy kommune inngår rammeavtale med. Samtidig skal ordningen sikre at kommunens brukere får den hjelpen de har krav på etter gjeldende lover og regler, herunder sosialtjenesteloven og kommunehelsetjenesteloven samt andre krav til tjenesten iht Kontrakt for praktisk bistand i hjemmet og konkurransegrunnlaget for denne.
Kommunens tjenesteenhet deltar ikke i denne anbudskonkurransen. Det blir stilt samme kvalitetskrav til egne tjenester som tjenester utført av Oppdragstager.
Anbud id:
188996
  • Sted:
    Færder
  • Registrert:
    Mandag 2. April 2012

Lignende oppdrag i Vestfold

1 anbud