Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1579 Siste år
565 Siste 3 mnd
134 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekval. for bygging av energianl. og lev. av termisk energi til Tr.heim lufthavn/Sandfærhusområdet

Registrert Dato: Mandag 23. April 2012

Prekvalifisering for bygging av energianlegg og levering av termisk energi til Trondheim lufthavn Værnes og Rica Hell Hotel/Sandfærhusområdet.
Avinor i samarbeid med Rica Hell Hotel/KLP, ønsker å etablere miljøvennlige og driftssikre leveranser av termisk energi til konkurransedyktige priser i et område nylig utskilt fra området for fjernvarmekonsesjon i Stjørdal. Avinor har undersøkt en rekke alternativer og kommet til at bruk av nærliggende sjøvann som energikilde totalt sett synes å kunne gi den beste løsningen. Behovet for betydelig kjøleenergi gjør at frikjøling fra fjorden synes svært gunstig.
Totalleveransen skal omfatte planlegging, investering, bygging og drifting av et komplett energianlegg for levering av vannbåren varme og kjøling til lufthavna, Rica Hell hotell og mulige andre interessenter på Sandfærhus fra en ekstern og profesjonell energileverandør. Det vil i konkurransegrunnlaget bli gitt rom for å kunne foreslå andre tekniske løsninger, som vil bli vurdert ut fra dokumenterte samlede fortrinn på miljø, driftssikkerhet og energipriser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere