Arkitekt, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Stålarbeider, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4146 Siste år
3091 Siste 3 mnd
147 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekvalifisering - Anskaffelse av K6511 Avfallssug til Sykehuset Nordmøre og Romsdal (SNR)

Registrert Dato: Mandag 01. Mars 2021

Sykehus er komplekse virksomheter med mange interne avhengigheter og stort behov for logistisk effektive løsninger. Dette er utarbeidet gjennom et omfattende funksjonsprosjekt for akuttsykehuset med bred brukerinvolvering vår og høst 2020. Funksjonsprosjektet legger store begrensninger på frihetsgraden for de rådgivere og arkitekter som nå overtar ansvaret. Det vil i utgangspunktet ikke være mulig å gjøre om på byggets layout, logistikk og funksjonenes plassering i bygget.
Det vil legges opp til en kort samhandlingsfase ved prosjektets oppstart - i denne vil entreprenøren få mulighet til å gjøre seg kjent med det planlagte bygget, samt få forklaringer på hvorfor organiseringen er som den er.
Entreprise K6511 Avfallssug omfatter komplett leveranse av avfallssug (en fraksjon) til bygget i henhold til beskrivelse i denne avtale.
Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. juni 2016 nr. 73 («LOA») og   forskrift   om   offentlige   anskaffelser   av   12.   august   2016   nr.   974   («FOA»)   del   I   og   del   III. Kontraktstildeling  vil  bli  foretatt  etter  prosedyren  konkurranse  med  forhandling  etter  forutgående kunngjøring, jf. § 13-2 bokstav c. 


Referansenummer:  SNR/K6511