Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Prekvalifisering - Anskaffelse av K6511 Avfallssug til Sykehuset Nordmøre og Romsdal (SNR)

Sykehus er komplekse virksomheter med mange interne avhengigheter og stort behov for logistisk effektive løsninger. Dette er utarbeidet gjennom et omfattende funksjonsprosjekt for akuttsykehuset med bred brukerinvolvering vår og høst 2020. Funksjonsprosjektet legger store begrensninger på frihetsgraden for de rådgivere og arkitekter som nå overtar ansvaret. Det vil i utgangspunktet ikke være mulig å gjøre om på byggets layout, logistikk og funksjonenes plassering i bygget.
Det vil legges opp til en kort samhandlingsfase ved prosjektets oppstart - i denne vil entreprenøren få mulighet til å gjøre seg kjent med det planlagte bygget, samt få forklaringer på hvorfor organiseringen er som den er.
Entreprise K6511 Avfallssug omfatter komplett leveranse av avfallssug (en fraksjon) til bygget i henhold til beskrivelse i denne avtale.
Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. Juni 2016 nr. 73 («loa») og forskrift om offentlige anskaffelser av 12. August 2016 nr. 974 («foa») del i og del iii. Kontraktstildeling vil bli foretatt etter prosedyren konkurranse med forhandling etter forutgående kunngjøring, jf. § 13-2 bokstav c.
Anbud id:
702819
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Mandag 1. Mars 2021

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

1 anbud