Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Prekvalifisering begrenset anbud - kabelfestet observasjonsplattform for undersøkelser av havbunnen

Anskaffelsen gjelder utvikling og levering av en kabelfestet observasjonsplattform for visuelle undersøkelser av havbunnen.
Havforskningsinstituttet har i flere år brukt observasjonsplattformen kalt Campod (se nærmere beskrivelse i vedlagt kravspesifikasjon (vedlegg 1)). Dette er en stålkonstruksjon utstyrt med tre? Bein, kraftige lyd, High-definition og standard-definition video, pan og tilt for High-definition videokamera, dybdemåler, altimeter og fast haleror.
Den nye observasjonsplattformen skal inneholde alle disse elementene men følge en ny og mer hensiktsmessig design, og i tillegg til å ha bevegelig haleror. i forbindelse med utviklingen av dette utstyret ønskes det også å oppgradere kontrollsystem for eksisterende observasjonsplattform slik at ny og gammel enhet skal kunne brukes sammen uten for store konfigurasjoner.
For ytterligere informasjon om observasjonsplattformen som ønskes utviklet, vises det til vedlagte kravspesifikasjon, se vedlegg 1.
Anskaffelsen gjelder utvikling og levering av en kabelfestet observasjonsplattform for visuelle undersøkelser av havbunnen.
Anbud id:
180326
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Tirsdag 24. Januar 2012

Lignende oppdrag i Vestland

3 anbud