Mekaniske verksteder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

92 Siste år
34 Siste 3 mnd
7 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekvalifisering begrenset anbud - kabelfestet observasjonsplattform for undersøkelser av havbunnen

Registrert Dato: Tirsdag 24. Januar 2012

Anskaffelsen gjelder utvikling og levering av en kabelfestet observasjonsplattform for visuelle undersøkelser av havbunnen.
Havforskningsinstituttet har i flere år brukt observasjonsplattformen kalt Campod (se nærmere beskrivelse i vedlagt kravspesifikasjon (vedlegg 1)). Dette er en stålkonstruksjon utstyrt med tre ?bein?, kraftige lyd, High-definition og standard-definition video, pan og tilt for High-definition videokamera, dybdemåler, altimeter og fast haleror.
Den nye observasjonsplattformen skal inneholde alle disse elementene men følge en ny og mer hensiktsmessig design, og i tillegg til å ha bevegelig haleror. I forbindelse med utviklingen av dette utstyret ønskes det også å oppgradere kontrollsystem for eksisterende observasjonsplattform slik at ny og gammel enhet skal kunne brukes sammen uten for store konfigurasjoner.
For ytterligere informasjon om observasjonsplattformen som ønskes utviklet, vises det til vedlagte kravspesifikasjon, se vedlegg 1.
Anskaffelsen gjelder utvikling og levering av en kabelfestet observasjonsplattform for visuelle undersøkelser av havbunnen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Mekaniske verksteder

Design, Kravspesifikasjon, Stålkonstruksjon

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 31. Januar 2012