Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Prekvalifisering entreprise 5402 Pasientsignal - Nytt sykehus i Drammen

Formålet med anskaffelsen er å engasjere totalentreprenør for Entreprise 5402 Pasientsignal ved prosjekt Nytt sykehus i Drammen
Det skal etableres et komplett pasientsignalanlegg inkludert et trådløst overfallsalarmanlegg. i tillegg skal anlegget utveksle informasjon og signaler mot meldingsvarsler.
Generelt
Entreprise K5402 omfatter levering, idriftsetting og testing av to ulike systemer
- Overfallsalarmanlegg
- PasientsignalanleggBegge systemene skal kommunisere og full integreres med Helselogistikk Delområde c - Intern kommunikasjon og varsling på mobil (Meldingsvarsler).
Kabling, montasje og tilkobling av utstyr levert av K5402 vil bli ivaretatt av byggenes elektroentreprenører
Overfallsalarmanlegg
Systemet omfatter et komplett anlegg med smykkesendere/armband og posisjoneringsutstyr (antenner) for overfallsalarm for nsd, dvs. Et anlegg hvor de ansatte bærer med seg trådløst utstyr for a varsel om farlige situasjoner og eller overfall.
Hensikten er å kunne tilkalle hjelp på en rask og diskre måte og bidra til å minske risikoen for potensielle farlige situasjoner.
Ved utløst overfallsalarm er posisjoneringsfunksjoner en forutsetning for at de som mottar alarmen skal kunne aksjonere så hurtig som mulig.
Pasientsignalanlegg
Pasientsignalanlegget består av anropspanel, assistansepanel, snordrag, rompanel, avstillingspanel, pasienthåndsett (opsjon), hlr-knapper, korridordisplay, vaktromdisplay og sentralutstyr.
Systemet omfatter løsning og utstyr til pasientsignalanlegg for tilkalling av personell til pasienter på sengerom, pasient toalett / bad, undersøkelses- og behandlingsrom, isolat, fellesrom for pasienter samt handikapp toalett.
Alarm skal kunne aktiveres av både pasienter og personalet.
Anbud id:
765837
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Søndag 7. November 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud