Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Prekvalifisering for begrenset anbudskonkurranse

Dette konkurransegrunnlaget utgjør grunnlaget for prekvalifisering av leverandører for totalentreprisekontrakt på oppføring av ny ungdomsskole til 425 elever på Vikhammer. Ungdomsskolebygg skal også inkludere kulturskole og ungdomshus. Romprogram er vedtatt i kommunestyre. Det skal også inngis tilbud på en opsjon på etablering av en idrettsbane som skal erstatte dagens idrettsbane. Det kan også bli aktuelt å la kontrakten omfatte rivning av et eksisterende bygg («klubbhuset»).
Skoletomt vil bli regulert i Områdeplan for Vikhammer sentrum før konkurransegrunnlaget sendes til kvalifiserte leverandører.
Det skal oppføres i alt ca 6 500 m² (bta). Malvik kommune er en kommune i vekst, og har kommunen satt høye miljøambisjoner knyttet til å redusere energiforbruk og CO2 avtrykk.
Anskaffelsen omfatter pristilbud på prosjektering og bygging av ny skole. Kontraktsformen er Totalentreprise der endelig løsning utarbeides i samarbeid med oppdragsgiver i en samspillsfase før entreprisekontrakt inngås. Det skal inngås en samspillavtale for fase 1 samspillsfasen, samt en totalentreprisekontrakt for fase 2 i ht ns 8407 forutsatt at samspillsfasen fører frem til et omforent resultat.
Anbud id:
564111
  • Sted:
    Malvik
  • Registrert:
    Tirsdag 15. Januar 2019

Lignende oppdrag i Trøndelag

4 anbud