Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2070 Siste år
553 Siste 3 mnd
201 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekvalifisering for utbygging av tilbygg på preståsen skole, nannestad kommune

Registrert Dato: Onsdag 11. November 2009

Interkommunalt Innkjøpssamarbeid Øvre Romerike innbyr leverandører til å kvalifisere seg til å delta i konkurransen vedrørende: totalentreprise for nytt tilbygg på Preståsen skole i Nannestad.
Adresse for nyanskaffelse: Preståsvegen 4-6, 2030 Nannestad.
Nannestad kommune vil at totalentreprenør overtar tegninger fra forprosjektering og bygger i tråd med kravspesifikasjon.
Nannestad kommune har begrenset byggebudsjett og den totale prosjektkostnad er fastsatt ut fra en arealramme. Det kan antydes mellom 1000 til 1200 m2 BTA. Dette kommer man tilbake til i konkuransedokumentene.
Nannestad kommune vil be om at interesserte entreprenører detaljprosjekterer, priser og bygger et komplett bygg som skal holde alle krav i gjeldende lovverk og forskrifter samt tilfredsstiller passende kvalitetskrav NS3420 (siste versjon) og gjeldende NBI byggdetaljblader. Byggets fasader, rominndelinger og størrelser for øvrig, må være eksakt som tegninger fra forprosjekt. Alle materialer, tekniske innretninger og utstyr forutsettes å holde kvalitetskrav iht. gjeldende norske bransjestandarder og NBI godkjenninger m.m.
Denne anskaffelsen følger prosedyren konkurranse med forhandlinger. Oppdragsgiver velger ut hvem som skal inviteres til å forhandle blant leverandører som tilfredsstiler kravene for deltakelse i konkurransen. Utvelgelsen skal skje før invitasjon til å levere inn tilbud (konkurransegrunnlagets del 2) sendes ut. Av de kvalifiserte leverandørene velges det ut 3 ? 5 deltakere som inviteres til å gi tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Bygg, Fasader, Kravspesifikasjon, Leverandører, Materialer, Priser, Tilbygg, Totalentreprenør, Utstyr

Nannestad, Akershus

Avsluttet: Mandag 30. November 2009