Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Bedriftsrådgivning i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Prekvalifisering - Samordna teneste for utsette barn og unge og deira pårørende - ny tjeneste i ny samanslått komune

Mål for anskaffelsen
Gjennom denne anskaffelsen ønsker vi å få inn riktig kompetanse for å få gjennomført en god diagnosefase for å sikre at løsningen som skal utvikles er basert på reelle behov, og at den er mulig å implementere. Siden prosjektet er en del av StimuLab, skal det ha en åpen og eksperimenterende tilnærming og det er derfor ikke gitt på forhånd hva den konkrete leveransen i hvert prosjekt vil være. Men prosjektene skal resultere i en forankret og forpliktet løsning som enten er implementert eller skal implementeres, eller en plattform for videreutvikling. Dette vil avhenge av prosjektets kompleksitet og størrelse og avdekkes nærmere i diagnosefasen
Roller og ansvar
Fjell, Sund og Øygarden kommune skal slåast saman til nye Øygarden kommune frå 2020. Det er dagens Fjell kommune som er oppdragsgivar, men prosjektet er eit samarbeid mellom dei tre kommunane som skal slå seg saman. Difi gjennomfører anskaffelsen på vegne av Fjell kommune, som del av StimuLab. Difi er imidlertid ikke oppdragsgiver eller kontraktspart.
For mer informasjon se vedlagt bilag 1 i Mercellportalen
Budsjett: Kr 1 2000 000 + opsjon på inntil kr 1 200 000
i tillegg stiller kommunen ei ramme på inntil kr 190 000 som skal dekke opp til kr 90 000 i reiseutgifter og 100 000 i eventuelle workshops.
Avtalens varighet: Prosjektet er klart til å starte opp så fort anskaffelsen er ferdig. Kontrakten skal vare 1 år med mulighet for forlengelse inntil 1 + 1 år.
Anbud id:
545057
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Fredag 7. September 2018