Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Snekker i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Prekvalifisering - skien kulturskole

Skien kommune (sk) inviterer med dette til prekvalifisering for deltagelse i konkurranse om tildeling av samspillskontrakt for utvikling og rehabilitering av lokaler til Skien kulturskole. Prosjektet skal ta utgangspunkt i kommunens lokaler i Skistredet 11, men slik at muligheten for sambruk mellom henholdsvis Ibsenhuset og kulturskolen, samt mellom Skien videregående skole og kulturskolen, skal utredes.
Kommunens mål er at bygningsmassen i Skistredet 11 rehabiliteres (bygningsmassen er på ca. 2 500 m2), slik at det fremstår som et nøkternt og tidsriktig bygg. Samtidig ønsker kommunen vurdert muligheten for sambruk av Ibsenhuset og Skien videregående skole / skoleanleggene på Lunde.
Samspillkontrakt i dette tilfelle innebærer at leverandør velges ut meget tidlig, og utvikler prosjektet sammen med oppdragsgiver gjennom en Samspillfase frem til grunnlaget for gjennomføring er avklart og dokumentert i form av en endelig omforent ytelsesspesifikasjon. i byggefasen vil en mulig løsning være at leverandøren utfører arbeidene i en totalentreprise. Formålet med modellen er å oppnå optimale løsninger, funksjonelt, kvalitetsmessig og økonomisk.
Anskaffelsen omfatter planlegging, prosjektering, og utbygging. Leverandøren skal ivareta samtlige funksjoner som prosjektet krever, bl. a. Arkitekt, RiB, RiE, RiV, akustikk, energi/miljø samt entreprenørollen.
Anbud id:
148406
  • Sted:
    Skien
  • Registrert:
    Onsdag 18. Mai 2011

Lignende oppdrag i Vestfold

4 anbud