Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

781 Siste år
226 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prekvalifisering - skien kulturskole

Registrert Dato: Onsdag 18. Mai 2011

Skien kommune (SK) inviterer med dette til prekvalifisering for deltagelse i konkurranse om tildeling av samspillskontrakt for utvikling og rehabilitering av lokaler til Skien kulturskole. Prosjektet skal ta utgangspunkt i kommunens lokaler i Skistredet 11, men slik at muligheten for sambruk mellom henholdsvis Ibsenhuset og kulturskolen, samt mellom Skien videregående skole og kulturskolen, skal utredes.
Kommunens mål er at bygningsmassen i Skistredet 11 rehabiliteres (bygningsmassen er på ca. 2 500 m2), slik at det fremstår som et nøkternt og tidsriktig bygg. Samtidig ønsker kommunen vurdert muligheten for sambruk av Ibsenhuset og Skien videregående skole / skoleanleggene på Lunde.
Samspillkontrakt i dette tilfelle innebærer at leverandør velges ut meget tidlig, og utvikler prosjektet sammen med oppdragsgiver gjennom en Samspillfase frem til grunnlaget for gjennomføring er avklart og dokumentert i form av en endelig omforent ytelsesspesifikasjon. I byggefasen vil en mulig løsning være at leverandøren utfører arbeidene i en totalentreprise. Formålet med modellen er å oppnå optimale løsninger, funksjonelt, kvalitetsmessig og økonomisk.
Anskaffelsen omfatter planlegging, prosjektering, og utbygging. Leverandøren skal ivareta samtlige funksjoner som prosjektet krever, bl.a. arkitekt, RiB, RiE, RiV, akustikk, energi/miljø samt entreprenørollen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere