Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Snekker i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Prekvalifisering totalentreprise ny Teiehøyden barnehage

Nøtterøy kommune skal bygge ny 5-6 avdelings barnehage, Teiehøyden barnehage.
Det er vedtatt Pedagogisk plattform, Funksjonsbeskrivelse, Romprogram og Miljøprogram for prosjektet basert på en målsetting om at barnehagen skal være et fleksibelt bygg som har tilpasningsdyktige lokaler for nye arbeidsformer, vekslende interesse for ulike tema, endringer i barnetall og alderssammensetning.
Barnehagen skal bygges som et lavenergibygg med energikrav som tilfredsstiller energimerke b i energimerkeordningen.
Teiehøyden barnehage skal være en såkalt k. l. o. k.? Barnehage der hvert enkelt barn skal oppleve å være en del av et fellesskap som er preget av trygghet, ærlighet, respekt, vennskap, humor og glede.
Det er definert flg mål og virkemidler for måloppnåelse for barnehagen:
mål:
Kreativitet og skaperglede, Lek og læring, Omsorg og danning, Kulturelt mangfold.
Virkemidler:
Varm og raus barnehage, Inkluderende barnehage, Gode voksenmodeller, Det fysiske rom. Se mer om dette og krav til prosjektløsning i dokumentet: Pedagogisk plattform, Funksjonsbeskrivelse, Romprogram.
Prekvalifiserings- og entreprisegrunnlag:
Rom- og funksjonsprogramm angir mål og føringer for prekvalifisering, arkitektonisk utforming og teknisk kravspesifikasjon for begrenset entreprisekonkurranse. Entreprisen skal omfatte arkitektløsning.
Det tas forbehold om endringer i nevnte rom- og funksjonsprogram og andre spesifikasjoner i anledning entreprisekonkurransen.
Totalentreprise:
Det søkes prekvalifisert 5 entreprenører for deltagelse i konkurranse om totalentreprise basert på ns 3431 med spesielle bestemmelser. Det tas forbehold om endringer i disse bestemmelsene ved entreprisekonkurranse.
Oppdragsgiver ønsker forutsigbarhet i hele prosessen mht økonomi, omfang og medvirkning. Det må påregnes en avklaringsperiode for å kvalitetssikre brukerforutsetninger og program som angitt i kap 4. 1 før kontraktsinngåelse.
Se konkurraqnsegrunnlaget.
Anbud id:
183690
  • Sted:
    Færder
  • Registrert:
    Torsdag 23. Februar 2012

Lignende oppdrag i Vestfold

5 anbud