Entreprenør, Flislegger, Maler, Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2447 Siste år
882 Siste 3 mnd
216 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Prisoverslag på oppussing av bad

Registrert Dato: Onsdag 06. Januar 2010

Hei, Jeg ønsker en "enklere" oppussing av badet i min leilighet på Kolbotn. Det har en eldre våtromstapet fra før som har begynt å løsne - denne må fjernes og jeg ønsker deler av veggen flisbelagt, evt. en rimeligere løsning med plater. Resten av veggen males evt, gammel tapet fjernes først. Gulvet skal enten males eller om det finnes en annen rimelig og grei løsning. Taket må sannsynligvis sparkles og males.

Jeg ønsker en rimeligst mulig oppgradering - men gjennomført pent og skikkelig. Jeg ser imidlertid ikke behov for å legge varmekabler eller skifte dusj/badekar etc. Det som står der fra før er OK, og må kun bæres vekk midlertidig under oppussing og monteres tilbake. Evt. skifte av lysarmatur over skap på vegg. Jeg skal muligens selge om en stund, og en liten oppgradering av badet må til, men det lønner seg neppe å investere så mye mer.

Badet er cirka 6-8 kvm - og jeg ønsker et kostnadsoverslag samt tidsangivelse for når dette kan gjennomføres og hvor lang tid det vil ta. Jeg ønsker videre referanse og at arbeidet utføres av fagpersoner med god kjennskap til våtromsnorm.

Om det er ønskelig å se badet på forhånd, kan det gjennomføres i helg eller på ettermiddag/kveldstid.

På forhånd takk!

Mvh, Ragnhild Skuland

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere