Eiendomsmegler i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

17 Siste år
5 Siste 3 mnd
1 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Pristilbud eiendomsmegler: 41 kvm., 1roms leilighet, conradisvei, valler

Registrert Dato: Onsdag 06. Mars 2013

Jeg ønsker et pristilbud på salg av en 1 roms leilighet på 41 kvm. beliggende i Conradisvei 4 på Valler i Sandvika. Leiligheten er lys og har godt med dagslys, og uten innsyn. Åpen kjøkkenløsning, sovealkove og balkong. Badet er greit nok med dusjhjørne, og er nok pusset opp rundt år 2000. Fint kjøkken. Rolig område, og vendt bort fra hovedveien. Parkering er basert på ansennitet, men det er antatt å være kort ventetid. Ellers er det greie parkeringsforhold.

Tilbudet ønskes kun på epost og må være konkret og spesifisert med hva det inneholder og totalpris. Jeg vil selv ta kontakt med potensielle meglere etter tilbud er mottatt.
Dette er sannsynligvis en lettsolgt leilighet i dagens marked, da det er god etterspørsel etter denne størrelsen (og få slike ut på markedet idag), så jeg ser kun for meg annonsering på finn. No.

Pris er svært vesentlig her, og jeg ser etter et rimelig tilbud. Men jeg forventer også god serviceinnstilling og at megler stiller selv på visning og følger godt opp på forespørsler fra potensielle kjøpere. Jeg ønsker 2 stk visninger.

Jeg regner med å selge 2. Helgen etter påske, med visning sønd 14 og mand 15. April.

Takker på forhånd for tilbud!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere